НЕСВАКИДАШЊА ТУЧА У НИШУ: Два мушкарца јурила се километар, "мачевали" се мердевинама и четкама!

Ј. ЋОСИН

03. 08. 2021. у 11:06

ПРОТИВ Нишлије Н.Ј. (39) поднета је кривична пријава јер је претукао свог суграђанина Н. Ж. (60) након свађе око изгубљеног новчаника

НЕСВАКИДАШЊА ТУЧА У НИШУ: Два мушкарца јурила се километар, мачевали се мердевинама и четкама!

Фото: Депоситпхотос

Шездесетогодишњи мушкарац задобио је лакше повреде у тучи која је у понедељак у послеподневни сатима избила у Књажевачкој улици у НИшу када је испред једне радње у Књажевачкој улици изгубио новац из џепа који је наводно нашао и узео Н. Ј.

Наиме, када је Н. Ж. то приметио, затражио је да му се паре врате што је Н. Ј. одбио па су се најпре сукобили вербално, а затим и песницама, али и мердевинама, четкама за фарбање и свиме што им је „дошло под руку“. Старији човек након туче је пребачен у УКЦ Ниш.

Како наводе очевици, противници су грабили све што им је дошло под руку и јурили један другог скоро километар. Највећу штету од њихове тучњаве претрпео је власник једне фарбаре у овој улици, јер су Н. Ј. и Н. Ж. дограбили „експонате“ изложене испред његове радње и њима се бесомучно млатили.

- Страшно је било гледати, мислио сам да ће неко страдати. Један је дохватио мердевине, други четке, а онда су се њима „мачевали“. Рушили су све пред собом, поломили ми робу а затим су наставили да се бију док су ишли ка пијаци. Ово у животу нисам видео, баш бих волео да знам шта им је било – прича узнемирени Нишлија, сведок обрачуна.

Шездесетогодишњак којег је Хитна помоћ одвезла у нишки Универзитетски клинички центар задобио је, на срећу, само модрице и огреботине.

Против Н. Ј. је поднета кривична пријава због наношења лаких телесних повреда. Према првим информацијама,  до сукоба је дошло јер је Н.Ж. испао новац из џепа који је Н.Ј. узео.  

Н.Ж. је то приметио и затражио да му се паре врате што је Н.Ј. одбио па су са вербалне препирке прешли на убеђивање песницама, мердевинама и четкама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)