ПРИТВОР НАСИЛНИКУ ИЗ НИША: Стале у одбрану старијој жени, а он их нашамарао

Ј. Ћ.

26. 07. 2021. у 15:15

ЗБОГ сумње да би боравком на слободу могао да утиче на оштећене које још нису испитане, као и да би могао да понови кривично дело које му се ставља на терет, Основни суд у Нишу одредио је притвор у трајању од 30 дана Мирку А. збод насилничког понашање.

ПРИТВОР НАСИЛНИКУ ИЗ НИША: Стале у одбрану старијој жени, а он их нашамарао

Фото: Ж.Кнежевић

Он је, како се могло видети на снимцима који су преплавили друштвене мреже, у суботу ударио две жене на Булевару Немањића у Нишу, које су претходно браниле старију жену која се споро кретала на пешачком прелазу, док је он из аутомобиле револтирано трубио. Он је, како се види на снимцима, најпре ударио једну жену, а потом другу која је изашла из аутомобила и која је добила шамар. После неколико секунди, удара их обе по лицу, а због свега тога на терет му се ставља кривично дело насилничко понашање.

Он је у понедељак саслушан у Основом јавном тужилаштву где је, како сазнајемо, изнео своју одбрану. Након тога је предложен притвор како не би својим боравком утицао на оштећене, које ди данас још нису саслушане, али и да не би поновио кривично дело.
Како незванично сазнајемо, мушкарац и раније хапшен због разних кривичних дела и познат је полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)