УПУЦАН МУЗИЧАР ИЗ СРБИЈЕ: Сват током весеља на свадби потегао сачмару и ранио Драгослава!

Novosti online

18. 07. 2021. у 16:14

ПРИПАДНИЦИ Полицијске станице Србац у Републици Српској ухапсили су Милета К. (24) из тог града због сумње да је претходне ноћи на свадби упуцао музичара Драгослава Б. (32) из Лознице.

УПУЦАН МУЗИЧАР ИЗ СРБИЈЕ: Сват током весеља на свадби потегао сачмару и ранио Драгослава!

Фото: Б. С.

Портпарол ПУ Градишка Весна Вучић је рекла да је ухапшени М.К. осумњичен за изазивање опште опасности. Након рањавања држављанин Србије је превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске на лечење.

- Полицијској станици Србац је у 2.15 сати пријављено да је у просторије здравствене установе у тој општини довезена особа са повредама леве натколенице које је задобила од ватреног оружја. Полиција је по пријави утврдила да постоје основи сумње да је М.К. из Српца у месту Повелич употребом ватреног оружја нанео повреде тој особи - појаснила је Вучићева.

Ковачевић је према незваничним информацијама Срне био на свадби и након завршеног весеља испред своје куће узео сачмару да испали који метак. Због нестручног руковања уместо у ваздух Ковачевић је хитац испалио у правцу шатора где су седили музичари и том приликом Бучић је рањен у ногу.

О овом догађају обавештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се у редовној процедури против особе Ковачевића достави извештај о почињеном кривичном делу.

(Српскаинфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)