САДА КОНАЧНО МОЖЕТЕ ДА РАЗУМЕТЕ: Огласила се Данијела Штајнфелд и открила зашто жртве силовања ћуте

Новости онлине

14. 07. 2021. у 15:53

ГЛУМИЦА Данијела Штајнфелд се огласила на твитеру, након што је Више јавно тужилаштво одбацило њену пријаву за силовање против Бранислава Лечића.

САДА КОНАЧНО МОЖЕТЕ ДА РАЗУМЕТЕ: Огласила се Данијела Штајнфелд и открила зашто жртве силовања ћуте

Фото: Јутјуб/Insajder Video

- На нама је да сада коначно разумемо све разлоге ћутања жртава које су свуда око нас, а које би, да их упитате, негирале све трауме које су проживеле или их још увек проживљавају, лагале Вас у очи, само да не доживе ово сто сам ја данас доживела - написала је Данијела на твитеру.

Подсетимо, глумица Данијела Штајнфелд прво је свом документарном филму открила да је била жртва силовања, а онда је у јавности изнела тврдње да ју је силовао "моћних из филмске индустрије". Тек месецима касније је полицији пријавила да ју је 2012. године силовао старији колега - иначе познати глумац Бранислав Лечић.

И Лечић и Штајфелдова су у марту испитани и саслушани поводом тврдњи глумице. Лечић је негирао оптужбе.

Подсећамо, Лечић је рекао да је очекивао овакав исход, иако се не осећа као победник.

- Наиме, штета која је нанета мени, мојој породици и пријатељима, никада и никако не може бити надокнађена. Такође, ненадокнадива штета нанета је и свим правим жртвама насиља у нашој земљи и региону. Након оваквог епилога имаће још мање смелости да се за помоћ обрате надлежним институцијама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)