ОГЛАСИО СЕ АДВОКАТ БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: "Постоје докази о Лечићевој невиности који још нису изнети у јавност"

Новости онлајн

13. 07. 2021. у 14:27

АДВОКАТ Бранислава Лечића, огласио се након вести да је Више јавно тужилаштво у Београду одбацило кривичну пријаву против глумца коју је поднела Данијела Штајнфелд.

ОГЛАСИО СЕ АДВОКАТ БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Постоје докази о Лечићевој невиности који још нису изнети у јавност

Новости

- Сходно закону, евентуално решење о одбачају кривичне пријаве се не доставља никоме другом сем подносиоцу кривичне пријаве, па како г-дин Бранислав Лечић нема никакво друго својство сем својство грађанина, то нам решење Вишег јавног тужилаштва у Београду није ни достављено, из ког разлога у овом тренутку немамо увиде у његово образложење, али ћемо тражити одобрење тужилаштва да нам решење буде достављено. Уколико је медијска информација тачна, Бранислав Лечић, његова породица, пријатељи, пословни сарадници, али и његови адвокати, одбачај кривичне пријаве доживљавају као чекану правду - пише у саопштењу и додаје се:

- Иако у овом тренутку немамо увид у образложење решења о одбачају кривичне пријаве, указујемо јавности да су све изјаве г-ђе Данијеле Штајнфелд међусобом контрадикторне и да све медијске интерпретације обилују нелогичностима, док само поступање и понашање г-ђе Данијеле Штајнфелд, која се као образована глумица чија каријера директно зависи од популарности, обратила најпре медијима, израдила филм са собом у главној улози, радила на популарности тог филма, само по себи указује на мотивисаност која је, најблаже речено, веома неуобичајена а свакако невиђена код наводних "жртава силовања“.

- Пуномоћници Бранислава Лечића обавештавају јавност да осим доказа који су до сада медијски интерпретирани – постоје и други докази који непобитно указују на чињеницу да Бранисав Лечић са наводима г-ђе Штајнфилд нема ништа, и ти докази још увек нису презентовани јавности, али јесу државним органима. Међу овим доказима спада и онај из ког проистиче да је се са аудио снимком који је јавности презентован пре презентације сечењем и паковањем манипулисало. А при том још постоје и докази значајнији и важнији од тог - пише у саопштењу.

Наводи се да се Бранислав Лечић захваљује јавности, пријатељима и колегама на вери која је исказана у његову невиност.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)