НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ДА УЗОРАН ДЕЧКО ПОСТАНЕ ДУШЕВНИ БОЛЕСНИК! Мајка осумњиченог за убиство Алексе упутила писмо председнику Вучићу

Ј. Ћ.

12. 07. 2021. у 22:17

ДАНИЈЕЛА Петковић, мајка Огњена Петковића (18), осумњиченог да је Алекси Стојменовићу (26) задао кобни ударац који га је коштао живота упутила је писмо председнику Србије Александру Вучићу у којем тврди да тужилаштво њеном сину "на правди Бога, покушава да напакује убиство уместо да утврди истину".

НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ДА УЗОРАН ДЕЧКО ПОСТАНЕ ДУШЕВНИ БОЛЕСНИК! Мајка осумњиченог за убиство Алексе  упутила писмо председнику Вучићу

Фото: Новости

Огорчена мајка каже да је њен син већ 58 дана у притвору без иједног доказа. У писму наводи да искрено жали што је сплетом несрећних околности изгубљен један млади живот и истиче да надлежни чине нови злочин тиме што њеног недужног сина држе иза решетака.

На снимку туче која се догодила 16. маја у ресторану „Оаза“ у Алексинцу јасно се види, како каже, да је један гост ударио Алексу пивском флашом у главу и да је он после тога пао без свести.

- Ми морамо да се боримо за истину јер је наш син из дана у дан све лошијег психичког стања и не смемо да дозволимо да један одличан ученик Алексиначке гимназије и узоран дечак по изласку из притвора постане душевни болесник. Ми смо једна просечна српска породица која живи скромно. Старији син је одличан студент Електротехничког факултета у Београду, супруг је потпуковник Војске Србије, који је више пута награђиван и одликован у својој војничкој каријери за ревностан рад и учешће у борбеним дејствима, док ја радим као васпитач. Овим желим да Вас упутим да у нас можете да имате пуно поверење и да не мислите да желимо само да заштитимо своје дете него да тражимо да се сазна права истина и открије починилац. То као грађани дугујемо и родитељима покојног Алексе, којима је у овом тренутку најтеже. Молим Вас да својим ауторитетом помогнете у откивању истине и да за почињено дело одговара права особа. Особе које намештају случај и прикривају починиоца треба процесуирати да нека друга деца и породице не би пролазиле кроз овакву агонију кроз коју ми пролазимо и којој се не види крај - пише између осталог у писму, а преноси Глас јавности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)