ЕКСКЛУЗИВНО: До сада невиђен снимак туче у Алексинцу након које је преминуо Алекса (ВИДЕО)

Ј. ЋОСИН

08. 07. 2021. у 10:11

АЛЕКСИНЧАНИН Алекса С. (26) претучен је на прослави 18. рођендана у мају ове године, а сада се и појавио снимак туче која је претходила трагедији.

ЕКСКЛУЗИВНО: До сада невиђен снимак туче у Алексинцу након које је преминуо Алекса (ВИДЕО)

Фото: Новости

Алекса је након туче избачен испред ресторана на плочник. Није имао видљивих повреда, али је због унутрашњег крварења хитно пребачен у Клинички центар Ниш, где је преминуо.

- Све се догодило у ресторану „Оаза“ на периферији Алексинца. Била је у току прослава рођендана, пунолетства једног дечака где је и Алекса присутвовао са друштвом. У једном тренутку дошло је до сукоба међу младићима, где је Алекса извукао дебљи крај и избачен је из ресторана на плочник. Неко је потом позвао његову рођаку која је лекар у алексиначкој болници, која је покушала да га ренимира, али је био у таквом стању да су морали одмах да га пребаце у нишки Клинички центар - рекла је тада рођака младића.

 

Подсетимо, Ј.Р.К. власница ове кафане ухапшена је јер је истражним органима казала да нема снимке јер јој је систем за видео надзор изгорео у пожару, али када је схватила да полиција неће одустати од прибављања снимака, одлучила је да им преда рисивер са видео материјалом.

- Полиција је прегледала место где се налазио рисивер и посумњала да је он недавно склоњен. Суочена са чињеницама власница је признала да је склонила рисивер и предала га полицији. На једном од снимака забележена је била туча и видео се моменат када је Алекса Стојменовић даобио ударац у врат – рекао је тада наш извор.

Она је осуђена na kaznu zatvora od pet meseci koju će izdržavati u svom stanu i novčanom kaznom od 80.000 dinara

Подсетимо, након трагедије ухапшен је О.П. (18) јер се сумњичи да је младићу задао кобни ударац у врат. Поред њега, ухапшени су И М.С. (26) И З.Т. (18) као и двојица малолетника због кривичног дела учествовања у тучи.

Povod tragičnog sukoba bilo je gurkanje mlađih i starijih gostiju koje je kulminiralo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda što je dovelo do smrti.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)