ИНЦИДЕНТ НА БАЗЕНУ У СВРЉИГУ: Малолетник сликао тинејџерке док су се пресвлачиле - пронађени докази

Новости онлајн

02. 07. 2021. у 10:58

СЕДАМНАЕСТОГОДИШЊИ младић из Сврљига фотографисао је мобилним телефоном вршњакиње док су се пресвлачиле на тамошњем базену. Како се сазнаје, оне су се пожалиле пословођи базена који је алармирао полицију па је малолетник приведен на информативни разговор.

ИНЦИДЕНТ НА БАЗЕНУ У СВРЉИГУ: Малолетник сликао тинејџерке док су се пресвлачиле - пронађени докази

Фото: Град Зрењанин

У његовом мобилном телефону пронађене су фотографије тинејџерки, али кривична пријава против седамнаестогодишњака за сада није поднета.

Полиција је извештај о догађају прослеђен Вишем јавном тужилаштву у Нишу које треба да се изјасни да ли у овим радњама има елемената кривичног дела.

До инцидента је дошло у уторак на базену Пастириште где се окупио велики број купача међу којима је било и малолетника.

- Дечко је упадао у свлачионице али је и кришом гурао телефон у просторије и фотографисао девојке. Оне су га приметиле и алармирале представника управе базена. Одмах је дошла полиција, обављен је разговор са малолетником који је признао да је сликао девојке јер су у његовом телефону пронађени докази. Међутим, истакао је да није имао никакву лошу намеру, бранио се да је то учинио на наговор другова са којима је био на базену, те да је све била шала – наводе саговорници упознати са овим случајем.

Посетиоци друштвених мрежа у коментарима су осудили виновника овог догађаја, а једна девојка је навела да је он познат јер наводно на фејсу и инстаграму прави лажне профиле и шаље поруке непримереног садржаја.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)