НОЖЕМ НАПАЛА ПРИЈАТЕЉИЦУ: Повређена Слађана Р. са сечивом у грудима превезена у болницу

Б. Г.

26. 06. 2021. у 06:39

АЛЕКСАНДРА Г. (28) из Зрењанина, приведена је због сумње да је пре две вечери ножем насрнула на пријатељицу Слађану Р. (28).

НОЖЕМ НАПАЛА ПРИЈАТЕЉИЦУ: Повређена Слађана Р. са сечивом у грудима превезена у болницу

Фото: Б. Г.

Према информацијама из зрењанинске болнице, ова жена, иначе мајка близнакиња, задобила је убод у груди, и то мало изнад срца. Тренутно је стабилно и ван животне опасности је.

Због чега су се пријатељице, које су претходно биле на пићу, посвађале и потукле, за сада није познато. За Слађану, колеге имају само речи хвале, уз напомену да је узорна мајка својим малолетним ћеркама.

Према причи младића који је шетао са другаром и био очевидац, осумњичена је најпре више пута ножем убола Слађану, која је запомагала и звала у помоћ, а онда јој је зарила нож у груди, изнад срца. Младић који је касније дао изјаву полицији, био је у шоку и каже да је Александра прилично ноншалантно отишла уз обалу Бегеја, остављајући Слађану у локви крви, коју су касније ватрогасци шмрком уклонили са травњака.

- Приметио сам двојцу момака, који су пролазили и видели да се две девојке туку, а када су пришли једна је лежала у локви крви. Они су позвали полицију, врло брзо су стигла и кола Хитне помоћи. Слађана је лежала и кашљуцала, нож јој је био у грудима. Помогао сам да је ставе у кола. Младићи су били у шоку, јер су присуствовали неуобичајеном сукобу две младе жене - прича очевидац који живи у непосредној близини травњака иза старе Фабрике шешира, где се обрачун догодио.

Осумњичена, за коју неки тврде да је и раније неколико пута привођена због психичких проблема, покушала је да уз обалу Бегеја побегне ка центру града, али је патрола полиције сустигла. Неки кажу, мада у полицији нема потврде, да је осим крваве одеће на себи, имала мањи нож у рукама.

- Пецао сам овде цело поподне и видео девојку како трчи, видно је била узрујана и викала је: "Уништили су ми живот" - каже старији пецарош из Зрењанина, уз напомену да је чуо да је Слађана задобила још неколико удараца у леђа тим мањим ножем који је код себе имала Александра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)