УПАО У ПРОДАВНИЦУ И УЗЕО ДВА НОЖА: Полиција идентификовала актере велике туче у Лозници

В. Митрић

22. 06. 2021. у 16:27

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Лозници, интензивним радом, идентификовали су и пронашли тројицу мушкараца старости 24, 26 и 34 године који се сумњиче да су 18. јуна учествовали у тучи у Лозници.

УПАО У ПРОДАВНИЦУ И УЗЕО ДВА НОЖА: Полиција идентификовала актере велике туче у Лозници

Фото: Д.Н.

Они се сумњиче да су, са тридесетпетогодишњаком и још четворицом мушкараца који су такође идентификовани и за којима полиција интензивно трага, нанели више удараца рукама и ногама у главу и тело тридесетогодишњем и четрдесетшестогодишњем мушкарцу.

- Повређеним мушкарцима помоћ је указана у лозничкој болници - кажу у полицији. - Овом сукобу је, како се сумња, претходила туча између тридесетпетогодишњака и друга двојице повређених мушкараца. Против актера те туче поднете су прекршајне пријаве због сумње да су учинили прекршај учествовање у тучи из Закона о јавном реду и миру.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Лозници против осумњичених ће бити поднете кривичне пријаве за кривично дело насилничко понашање. 

Туче су се одвијале у стогом центру града, прво у Улици поп Лукиној, стотинак метара од зграде Градске управе и неколико стотина метара од полиције, а потом у оближњој Учитељској улици.

Сукобљени младићи, добро познати у полицији и суграђанима и полицији, у наставку туче повели су и своје „војске“ од по 6-7 „припадника“. Људи се се над тим призорима уплашили и згражавали, а туча није кратко трајала, мада су актери успели за победну пред полицијом, осим двојице  којима је била потребна, хитна, лекарска помоћ.

Један од актера упао је, без пардона, у оближњу самоуслугу, и без питања, узео два велика ножа, пролазећи поред запослених, муштерија међу којима је било и деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)