СНИМЦИ КОЈИ СУ ШОКИРАЛИ СРБИЈУ: Пале кривичне пријаве за учеснике туча у Лозници, сви познати полицији! (ВИДЕО)

Novosti online

21. 06. 2021. у 21:43

ДВР озбиљне туче догодиле су се 18. јуна на улицама Лознице. Прво се догодила туча између А. Н. и особе са надимком Д. у саобраћају, да би потом дошло до освете. У тој тучи учествовало је 10 људи.

СНИМЦИ КОЈИ СУ ШОКИРАЛИ СРБИЈУ: Пале кривичне пријаве за учеснике туча у Лозници, сви познати полицији! (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

- Два лица имала су неспоразум у саобраћају. Они су се прво вређали, а потом и потукли. Полиција је изашла на лице места и против обојице су поднете кривичне пријаве због ремећења јавног реда и мира. Обојица су од раније познати полицији - кажу из Полицијске управе Шабац.

На снимку прве туче виде се двојица мушкараца у клинчу на асфалту, а у једном тренутку један учесник туче подигао је другог, па га бацио на асфалт.

Како је раније објаснио извор упућен у догађања у Лозници, након што се Д. пожалио другарима да је имао сукоб и био претучен од стране А. Н, његови другари су се окупили, пронашли његове пријатеље и започели тучу.

- Након те прве туче, један од њених учесника окупио је још седморицу пријатеља. Њих осморица напали су двојицу пријатеља другог учесника туче. Три актера туче су пронађена и против њих су поднете кривичне пријаве за насилничко понашање.

Зна се ко су остали учесници масовне туче, јер су и они од раније познати полицији, те је за њима расписана потерница. Прича се да су побегли у Београд. Када буду ухваћени, они ће такође да добију кривичне пријаве за насилничко понашање - додају из ПУ Шабац.

Док је трајало бесомучно шутирање двојице младића на раскрсници, саобраћај је стао. Један таксиста посматрао је тучу, а потом се окренуо и побегао са лица места, док је једна жена наставила да посматра цео догађај из даљине, немоћна да помогне.Оно што је

забрињавајуће јесте да су се оба инцидента догодила усред бела дана, пред бројним очевицима.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)