УХАПШЕНА КРИМИ ГРУПА У БЕОГРАДУ: Момак приморавао малолетницу да се бави проституцијом

Novosti online

10. 06. 2021. у 12:42

ЗБОГ постојања основа сумње да су извршили кривично дело трговина људима, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова

УХАПШЕНА КРИМИ ГРУПА У БЕОГРАДУ: Момак приморавао малолетницу да се бави проституцијом

Фото: Depositphotos

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, ухапсили су чланове криминалне групе Т. З. (1995), Р. М. (2002) и Р. В. (1987), док се за једном особом интензивно трага због сумње да су експлоатисали седамнаестогодишњакињу у виду проституције, искористивши то што је оштећена малолетна и у тешкој материјалној ситуацији, како би стекли противправну имовинску корист.

Т. З. је, како се сумња, најпре ступио у емотивну везу са једном седамнаестогодишњакињом, а потом ју је врбовао да се бави проституцијом.

Он се терети да је затим ангажовао осумњичену Р. В., која је оштећену примила у свој стан, фотографисала је и на једном сајту објављивала огласе за пружање сексуалних услуга.

Двадесетједногодишњи мушкарац за којим се трага сумњичи се да је превозио малолетницу до клијената, док је новац зарађен од проституције преузимао Т. З.

Т. З. и Р. М. су, како се сумња, почетком маја ове године ступили у контакт са једном шеснаестогодишњакињом познајући тешке прилике у којима живи и врбовали је да се бави проституцијом, на шта она није пристала.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело трговина људима, осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)