"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Одређен притвор учесницима нереда у Бетон хали!

Н.Б.

24. 05. 2021. у 20:22

СВИМ учесницима у нередима у "Бетон хали" одређен је притвор до 30 дана, потврђено је "Новостима" у Тужилаштву.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Одређен притвор учесницима нереда у Бетон хали!

Фото: Твитер

Подсетимо, група разуларених хулигана направила је хаос у београдској Бетон хали у суботу увече, где су ломили излоге, а потом и тукли присутне грађане.

Пред замеником јавног тужиоца данас је саслушано 10 окривљених поводом нереда у "Бетон хали" и то У.С., Н.Н., Ј.В., М.П., Ј.П., С.П., В.Ј., Ф.М., Н.Р., И.Ш. на околности извршења кривичног делог Насилничко понашање.

Наиме, након прославе шампионске титуле ФК Црвена звезда 22. маја, којој је присуствовало неколико хиљада навијача, приликом проласка навијача у "Кортеу" поред угоститељског објекта "Лафаyетте" у Бетон хали, окривљени су се издвоји у групи од присутних лица и почели да праве неред у башти објекта, којом приликом су превртали столове и столице, те су дрским и безобзирним понашањем угрожавали спокојство грађана који су били гости у објекту, као и особља ресторана и том приликом су физички напали неколико лица и нанели им телесне повреде.

Приликом саслушања пред замеником јавног тужиоца, свих 10 окривљених су негирали извршење кривичног дела, наводећи у одбрани да су били присутни на прослави и да су се налазили код угоститељког објекта где се инцидент догодио, али да ни на који начин нису учествовали у њему, након чега је тужилаштво поднело Предлог за одређивање притвора у трајању од 30 дана према свим окривљенима Првом основном суду у Београду, због постојања особитих околности које указују да ће боравком на слободи ометати поступак утицањем на оштећене који су задобили повреде и на лица која су запослена у објекту и која су била присутна том приликом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)