ПРИЗОРИ КОЈИ СУ ПОТРЕСЛИ СРБИЈУ: Три године од саобраћајне несреће у којој је тешко повређена Деа Ђурђевић (ФОТО)

Novosti online

07. 02. 2022. у 11:22 >> 13:08

ВОДИТЕЉКА Деа Ђурђевић пре тачно три године доживела је стравичну саобраћајну несрећу приликом које јој је аутобус потпуно ишчупао руку.

ПРИЗОРИ КОЈИ СУ ПОТРЕСЛИ СРБИЈУ: Три године од саобраћајне несреће у којој је тешко повређена Деа Ђурђевић (ФОТО)

Фото: Архива Новости/Д. Миловановић/Принтсцреен ТВ Пинк

Она се недавно за медије осврнула на тај дан у ком је могла да изгуби живот, и открила непознате детаље.

- Ја сам успела да закочим, али девојка иза мене није. Ударила ме је, изашла сам, а онда је на мене налетео и аутобус од 12 тона. Нисам била свесна тога да сам велика мотивација другима, али зато ми је драго што се бавим овим послом. Искрено и отворено причам о свему што ми се догодило - присетила се Деа у својој исповести у емисији "Премијера".

- То су неке секунде које мени у том тренутку нису биле важне, али ти уопште не схваташ неке ствари и у ком си проблему. Све сам их молила да ми дају нешто против болова, нико ми ништа није дао, јер су се плашили унутрашњег крварења. Страшно велики болови, рука ми је ампутирана изнад лакта, носили су је поред мене. Те слике показујем, како бих показала људима шта значи секунд у саобраћају. Секунд непажње може некоме потпуно да промени живот. Три и по месеца сам била на интензивној нези, а скоро три месеца сам била у јако тешком стању. Искомпликовало се, имала сам две клиничке смрти. Само сам могла да померам главу, имала сам велике повреде, а свега сам била свесна - рекла је Деа.

БОНУС ВИДЕО - ПОГИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА: Пожар у стамбеној згради иза Инфективне клинике, има и повређених

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРУЧЊАЦИ САВЕТУЈУ: Нипошто не убијајте паука ако га видите у кући - постоји јак разлог