ТЕЛЕКОМ СРБИЈА: Интересни лоби покушава да нас уруши

Novosti online

21. 08. 2020. у 12:20

ПОВОДОМ напада из конкурентске компаније фирма Телеком Србија издала је саопштење.

ТЕЛЕКОМ СРБИЈА: Интересни лоби покушава да нас уруши

Предраг Ћулибрк и Владимир Лучић / Фото К. Михајловић

Саопштење Телекома преносимо у целости:

-Сведоци смо свакодневне негативне медијско политичке кампање против Телекома Србија и наших пословних партнера коју спроводи пословно интересни лоби на челу са тајкунима Драганом Ђиласом и Драганом Шолаком. Циљ таквих напада је спречавање успона Телекома Србија, који очигледно утиче на све лошије пословне резултате и све већу задуженост Јунајтед групе. Нападају се искључиво пословни потези Телекома Србија који јачају компанију и њену позицију на тржишту, а то су куповина кабловских оператора, улагање у медијски садржај и изградња оптичке инфраструктуре.

Подсећамо да су прво у фокусу биле наше аквизиције кабловских оператора, а када је целокупна јавност схватила да је куповина кабловских оператора исправан и искључиво тржишни пословни потез, без извињења су се преоријентисали на нападе на наша улагања у медијске садржаје намењене нашим корисницима.

Јавности ради, стратешки пословни однос са једним од водећих дигиталних система, на челу са Wирелесс Медиа који има врхунску експертизу и искуство у области медија, телекомуникација и интернет пословања је одличан пословни потез и након скоро шеснаест година сарадње можемо одговорно да тврдимо да је ово партнерство у потпуности оправдано и доприноси како нашем наступу на тржишту, тако и будућој вредности Телекома Србија. Истине ради, напоменућемо да је Wирелесс Медиа такође пословни партнер и Јунајтед групе.

Било који документ Телекома Србија доступан је свакој надлежној институцији. Уговори су тајна искључиво за конкуренцију и за све оне који имају интерес да руше нашу компанију и покушају да задрже монополску позицију кроз неформалне репресивне полуге и индустријску шпијунажу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УРАЗУМИТЕ СЕ! Упозорење за ЕУ из Мађарске: Верују да могу да победе Путина и окупирају Кремљ