AI-покретана криптовалута, WienerAI, достиже нови прекретницу од 6 милиона долара у претпродаји

Промо

21. 06. 2024. у 16:52

WienerAI ($WAI), AI-покретана меме криптовалута, недавно је постигла значајну прекретницу достигавши 6 милиона долара у својој тренутној претпродаји. Успех претпродаје не само да наглашава растуће интересовање за АИ-покретана трговачка решења, већ такође истиче потенцијал WienerAI-а да револуционира тржиште.

AI-покретана криптовалута, WienerAI, достиже нови прекретницу од 6 милиона долара у претпродаји

FOTO: Promo

Нови токен комбинује меме с озбиљном употребном вредношћу, нудећи моћног трговачког бота као и уносне награде за стакинг. Ово значи да је WienerAI у јединственој позицији да буде једна од најбољих крипто претпродаја у 2024. години.

Посетите WienerAI

WienerAI комбинује меме с AI способностима

Меме криптовалуте са псима као што су Dogecoin, Shiba Inu i Floki освојиле су машту крипто заједнице користећи хумор, повезаност и замах на друштвеним мрежама. Ове криптовалуте често почињу као шале, али могу стећи значајну вредност захваљујући широкој подршци заједнице и спекулативном трговању.

WienerAI спаја привлачност меме криптовалута са озбиљном употребном вредношћу, позиционирајући се јединствено на тржишту. За разлику од многих меме криптовалута које немају значајну употребну вредност, WienerAI нуди конкретне бенефите кроз свој AI-покретан трговачки бот и награде за стакинг.

Токен прати маскоту слатког кобасичастог пса, што додаје разигран и приступачан елемент бренду. Овај приступ не само да привлачи ентузијасте меме криптовалута, већ и проширује привлачност платформе на ширу публику.

WienerAI трговачки бот је дизајниран да подржи широк спектар трговачких активности, од дневног трговања до дугорочних инвестиција. Вишестрани приступ бота укључује функције као што су неприметне замене, нула накнада и МЕВ (Miner Extractable Value) заштита.

Ако то није довољно, пројекат такође нуди значајне награде за стакинг. Инвеститори у претпродаји могу уживати у атрактивној награди за стакинг од 190%. Ова висока стопа поврата је дизајнирана да награди ране присталице и подстакне лојалну базу корисника.

WienerAI је прошао детаљну ревизију од стране СолидПрооф-а, водеће фирме за ревизију blockchain-a. Ова ревизија осигурава да су паметни уговори и укупна инфраструктура платформе сигурни и без рањивости.

Раст AI трговања

Повећана сложеност и волатилност финансијских тржишта захтевају напредне трговачке алате који могу радити са брзином и прецизношћу. AI-покретани трговачки ботови, као што је овај који је развио WienerAI, постају незамењиви за трговце који желе да стекну конкурентску предност.

Према пројекцијама, тржиште AI трговања ће порасти на приближно 50,4 милијарди долара до 2033. године, са 18,2 милијарде долара у 2023. години (са CAGR-om од 10,7%). Овај раст је подстакнут све већом потражњом за ефикасним и аутоматизованим трговачким системима који могу анализирати огромне количине података и извршавати трговине са прецизношћу. AI трговање помаже трговцима да избегну замке психологије и емоција у трговању.

Гледајући још ближе специфично AI трговање криптовалутама, овај сектор се шири још брже. Процијењено на 21,69 милиона долара у 2022. години, тржиште АИ ботова за трговање криптовалутама очекује се да достигне импресивних 145,27 милиона долара до 2029. године, са огромном стопом раста од 37,2% током тог периода.

WienerAI је у савршеној позицији да искористи овај талас до врха, са напредним трговачким способностима и пажњу супериорним маркетингом који ће помоћи да WienerAI напредује. Ова комбинација могла би учинити WienerAI водећим у сектору AI трговања криптовалутама.

Само два дана преостало за куповину WienerAI-а по најнижој цени

Како претпродаја пролази кроз сваку прекретницу, интересовање за пројекат досеже врхунац. Фокус платформе на употребну вредност, сигурност и награде за заједницу издваја је од конкурентских меме криптовалута, отварајући пут за одржив раст и успех.

Да бисте купили WienerAI, посетите званичну WienerAI web страницу. Осигурајте да имате компатибилан крипто новчаник, као што су MetaMask ili Trust Wallet, napunjen sa Ethereumom (ETH), Tetherom (USDT) или Binance Coinom (BNB).Повежите свој новчаник са WиенерАИ претпродајним wидгетом и унесите количину WienerAI токена које желите купити.

Тренутна цена WienerAI-а је постављена на 0,00072 долара, али је важно брзо деловати јер је цена планирана да порасте за само два дана. Ово постепено повећање цене је дизајнирано да награди ране инвеститоре и генерише замах док претпродаја напредује.

Инвеститори који желе да искористе брзорастуће тржиште AI трговања криптовалутама требали би размотрити WienerAI као обећавајућу прилику. Са само кратким временом пре следећег повећања цене, сада је идеално време да се придружите WienerAI заједници и учествујете у будућности AI-покретаног трговања.

Посетите WienerAI

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Јединствени Египатски Малдиви - Никада повољније!