УПРАВА ЗА АГРАРНА ПЛАЋАЊА: Пријаве за подстицаје ИПАРД 3 програма за пољопривреднике до 21. јуна

Г. В.

19. 06. 2024. у 11:17

ЗАХТЕВИ за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за пољопривреднике, у оквиру ИПАРД 3 програма за Меру 1, могу се поднети до 21. јуна. Предмет овог јавног позива су инвестиције у физичку имовину и прихватљиви трошкови у изградњу објекта, изградњу објекта са опремањем тог објекта, подизање новог или обнављање постојећег вишегодишњег производног засада воћа, као и подизање новог матичног засада виших фитосанитарних категорија садног материјала воћа и грожђа.

УПРАВА ЗА АГРАРНА ПЛАЋАЊА: Пријаве за подстицаје ИПАРД 3 програма за пољопривреднике до 21. јуна

Фото Општина Пећинци

Инвестиције у набавку опреме, такође могу бити предмет овог јавног позива, али само у оквиру инвестиције у изградњу објеката, односно инвестиције у подизање вишегодишњих производних и матичних засада.

Позивом су обухваћени сектори млека, меса, воћа, поврћа, житарица и индустријског биља, грожђа, јаја и рибарства.

Опредељена средства по овом позиву су 4.809.728.000 динара. По једном захтеву, без обзира на укупну вредност предметне инвестиције, корисник може да оствари право на ИПАРД подстицаје у износу од 20.000 до 1.000.000 евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto