Атрактивна понуда БРЗИХ кеш кредита у Addiko банци

Промо

08. 06. 2023. у 10:00

НЕГУЈУЋИ своју посвећеност клијентима, Addiko банка је и овога јуна припремила изузетно атрактивну понуду брзих кеш кредита уз изузетно једноставан поступак одобрења, а све у жељи да овом понудом што већем броју грађана омогући подршку у остварењу њихових планова и снова.

Атрактивна понуда БРЗИХ кеш кредита у Addiko банци

Foto: Bojana Janjić

• Наша банка је већ традиционално место на коме грађани могу да добију неопходну финансијску подршку и то не само под повољним условима, већ и на изузетно једноставан и брз начин. Реч је о партнерству које већ дуго година развијамо, а све у намери да нас грађани у Србији препознају као банку свог првог избора када је реч о брзим кеш кредитима – објаснила је Вања Вулетић, извршна директорка Сектора за пословање са становништвом и дигитално банкарство Addiko банке.

Специјалну Addiko понуду чине динарске позајмице са флексибилним роком отплате и то до 71 месеца. Максималан износ кредита на који грађани могу да рачунају је чак 3.000.000 динара уз фиксну каматну стопу.

Велика погодност и овога пута је могућност да сви заинтересовани клијенти свој захтев за добијање жељеног кеш кредита поднесу или директно у било којој експозитури или путем web -а електронским путем, уз једноставну форму на сајту Банке.

• Могућност онлине аплицирања је свакако погодност коју данас користи све већи број клијената. Управо због тога, web кеш кредити су један од најтраженијих, али и најатрактивнијих производа у Addiko понуди. Имајући све то у виду, овога пута смо припремили атрактивну понуду управо за наше web кредите од 500.000 динара. У питању је кеш кредит са месечном ратом мањом од 10.000 динара уз рок отплате до 71 месеца. Понуда коју смо овога пута припремили је одлично решење за све којима је подршка банке неопходна, али због посла, породице или других обавеза немају времена да долазе у банку или да на жељени кредит и одговор банке чекају дуго – истакла је Вања Вулетић.

Читав поступак подношења захтева за Addiko кеш кредит се може обавити електронски, тачније уз пар кликова на сајту банке – www.addiko.rs. Поступак одобрења је изузетно брз и у одређеним случајевима од аплицирања до исплате прође свега неколико минута.

За добијање кеш кредита у Addiko банци, клијентима је довољно да само једном посете  њима најближу Addiko експозитуру и да све заврше једноставно и веома брзо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈОШ ЈЕДАН КОРАК КА РЕАЛИЗАЦИЈИ ВЕЛИКОГ ПРОЈЕКТА: Потписан Споразум за пројектовање и изградњу депоа на Макишу за београдски метро