СТОЧАРСТВУ 50 МИЛИОНА ВИШЕ: Покрајински секретаријат за пољопривреду

Е. Р.

06. 12. 2022. у 07:00

ЗА унапређење сточарства у Војводини опредељено је 50 милиона динара.

СТОЧАРСТВУ 50 МИЛИОНА ВИШЕ: Покрајински секретаријат за пољопривреду

Фото АП

Представници Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство потписали су уговоре са корисницима који су добили средства намењена за спровођење мера одгајивачког програма у говедарству, свињарству, овчарству и козарству, у живинарству, код копитара и у пчеларству у 2022. За ту намену опредељено је 50 милиона динара, а одобрено је 217 поднетих пријава.

Уговоре је уручила помоћница покрајинског секретара Јадаранка Савин, која је истакла да је ресорни секретаријат на овом конкурсу за 90 одгајивачких организација, 12 регионалних одгајивачких станица и новосадски Пољопривредни факултет - Департман за сточарство, определио 46 милиона динара, док су преостала средства намењена за послове контроле спровођења одгајивачког програма.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

ПРЕКРЕТНИЦА - ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕМО Јелена о најтежим тренуцима у вези са Новаком