РАДИОНИЦА ПКС: како да сачувате и унапредите свој бизнис

В.Н.

30. 11. 2022. у 07:30

ПРИВРЕДНА комора Србије у сарадњи са компанијом КПМГ, Goodfaith Consulting и СОГ адвокати, организује 5. децембра радионицу „Изазовна времена као прокретач позитивних промена“.

РАДИОНИЦА ПКС: како да сачувате и унапредите свој бизнис

Foto: Shutterstock

Власници малих и средњих предузећа моћи ће да науче све о правилном финансијском управљању кроз призму раног откривања и управљања ризицима, који су то све изазови у пословању у контексту савремених дешавања, сазнају све о теми имовинско-правних односа међу члановима привредног друштва, корпоративном управљању, реорганизацији и трансформацији фирме.

На путу ка одрживом пословању, сваки привредни субјект пролази различите фазе, од несигурности, истраживања могућности, па до великог успеха, али и неуспеха, објашњава Тамара Дунђеровић, руководилац Центра за програме подршке привреди и микро, малим и средњим привредним друштвима у ПКС.

„Свака од тих фаза је могућност за учење, шта даје резултате, али и шта би требало да се промени. Неретко се дешава да привредници уоче потешкоће у пословању, или да се суоче са њима, када су опције за опоравак мање извесне. Превентивним анализирањем пословања привредника предупредиће се потенцијални изазови и обезбедити континуираност у обављању делатности, а тиме и здраво одрживо пословање“, истиче Дунђеровићева.

Зато ће фокус радионице, која је превасходно намењена руководиоцима/власницима малих и средњих предузећа, бити на изазовима у пословању у светлу актуелних глобалних дешавања, значају правилног финансијског управљања и раном откривања и управљању ризицима, регулисању односа између чланова друштва, имовинско-правним односима и регулаторном „compliance“, као и на професионалном управљању, трансформацији и реорганизацији и корпоративној култури.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

БОРИНА СУПРУГА: Дубравка је лепотица која избегава да се слика - крај ње је рокер бацио сидро (ФОТО)