"ЕВРОПЉАНИ РАЗМИШЉАЈУ КАКО ЋЕ ПРЕЗИМЕТИ" Ердоган поручио - Турска дочекује зиму без проблема са енергентима

Танјуг

26. 11. 2022. у 19:30

ЗА РАЗЛИКУ од европских земаља, Турска улази у зиму без икаквих енергетских проблема, изјавио је данас председник Турске Реџеп Тајип Ердоган.

ЕВРОПЉАНИ РАЗМИШЉАЈУ КАКО ЋЕ ПРЕЗИМЕТИ Ердоган поручио - Турска дочекује зиму без проблема са енергентима

Фото: AP Photo/Darko Bandic

- Док европске земље размишљају како ће презимети због енергетске кризе, ми улазимо у зиму мирни - рекао је Ердоган - пренео је ТАС С.

Поред тога, он је поновио намеру Анкаре да добије пшеницу од Русије како би је прерадила у брашно и бесплатно отпремила у сиромашне земље.

Председник Турске је најавио и планове за пуштање у масовну производњу првог турског беспилотног борбеног авиона ''Бајрактар Кизилелма''.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

ПРЕКРЕТНИЦА - ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕМО Јелена о најтежим тренуцима у вези са Новаком