ТЕЛЕКОМ ШИРИ МРЕЖУ: МТЕЛ отворио прву пословницу у Швајцарској

Novosti online

14. 10. 2022. у 10:46

НОВИ телекомуникациони оператер у Швајцарској - МТЕЛ, члан Телеком Србија групе, свечано је отворио прву пословницу у околини Цириха, а том приликом директор Телекома Србије Владимир Лучић најавио је да ће компанија отворити још осам продајних места на швајцарском тржишту, али и да ће се пословање проширити на Немачку и САД.

ТЕЛЕКОМ ШИРИ МРЕЖУ: МТЕЛ отворио прву пословницу у Швајцарској

Фото Танјуг

Корисницима МТЕЛ мреже у Швајцарској на располагању су припејд и постпејд тарифе, повољни роминг пакети без додатних трошкова у Србији, БиХ и Црној Гори, као и најбогатија понуда телевизијских канала, серија и филмова из региона бивше Југославије.

На свечаном отварању пословнице компаније МТЕЛ, поред Лучића, присуствовали су и амбасадор Србије у Швајцарској Горан Брадић, директор МТЕЛ Швајцарска Стефан Божић, као и остали представници из Телеком Србија групе и света бизниса. 

Лучић је рекао да је отварање првог продајног места у Швајцарској део спровођења стратегије ширења пословања његове компаније у земље Европе.

 - Показали смо да је све могуће, да један некада мали оператер Телеком Србија постаје једна европска телекомуникациона компанија - рекао је директор за Танјуг.

Према његовим речима, приоритет компаније је да додатно приближи и повеже наше људе који живе и раде у Швајцарској и другим земљама са пријатељима и породицом на Балкану.

Изразио је уверење, на основу резултата које је компанија остварила у Аустрији где 15 одсто њених корисника чине Аустријанци, да ће нова МТЕЛ понуда бити примамљива, не само људима из бивше Југославије, већ и локалном становништву.

 - Искуство из Аустрије нам показује да ће услуге користити и остали са тржишта зато што је наша мобилна услуга врло атрактивна и за локалне кориснике у Швајцарској у локалним позивима са додатним бенефитима ка Србији, БиХ и Црној Гори - рекао је он.

Оценио је да ће сви који раде у Швајцарској и имају везе са Србијом, БиХ и Црном Гором бити задовољни МТЕЛ услугом и да ће моћи по врло повољним ценама да комуницирају, а истовремено и да гледају све наше канале, домаће серије и локалне спортске догађаје.

Директор МТЕЛ Швајцарска Стефан Божић рекао је да се отварањем ове пословнице повезује телекомуникационо тржиште Европе са тржиштем земаља Балкана.

Навео је да су од сада у Швајцарској доступни ексклузивни садржаји и канали попут РТС, Арена Спорта, ОБН, БН ТВ и многих других.

Божић је казао да МТЕЛ користи инфраструктуру швајцарског оператера САЛТ.

 - Захваљујући агилном приступу, САЛТ нам је обезбедио реализацију врло сложених техничких решења која су омогућила имплементацију јединствене МТЕЛ зоне - повезивање и коришћење интернета у Србији, БиХ, Црној Гори и Аустрији у мрежама које припадају Телеком Србија групи - рекао је Божић.

Амбасадор Брадић рекао је да је тржиште Швајцарске веома захтевно и изразио задовољство што једна српска компанија улаже капитал и технологију у њега.

 - Наши грађани ће добити врло квалтетну услугу по повољнијим ценама, са добрим роминг пакетима, интернетом и тако даље. Ово је једна позитивна вест - рекао је Брадић и истакао да је било очекивано да после шест година пословања у Аустрији, Телеком дође у Швајцарску.

Две старије госпође Слободанка Маринковић и Зорица Бикељић из Србије, које живе у Швајцарској, дошле су на отварање пословнице и сагласиле су се да је овакво представништво наше компаније од великог значаја за све људе са Балкана који овде живе и да ће им олакшати комуникацију.

Мирјана Матовић која ради у Цириху рекла је да је задовољна понудом и изразила наду да ће грађани са Балкана искористити повољности.

 - То је велики корак јер нашим људима треба тај контакт са домовином. Понуда ми се много свиђа и надам се да ће је многи искористити - поручила је она.

Следећа саговорница Танјуга била је млада жена из Цириха која је рекла да нашим људима треба место где се осећају као код куће.

Оценила је као веома значајно то што дијаспора из региона може у пословници да преговара на српском језику.

МТЕЛ Швајцарска припремио је и акције добродошлице за своје прве кориснике, од којих су најатрактивније Телефон иПхоне 13 мини гратис, уз тарифу СWИШ ПЛУС, а што се тиче телевизије, МТЕЛ ТВ три месеца гратис.

Сви заинтересовани корисници у првој пословници МТЕЛ-а имају прилику да купе услуге мобилне телефоније и телевизије, које својим квалитетом и понудом могу да буду конкурентне и локалним швајцарским оператерима.

БОНУС ВИДЕО:

ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је Вучић "одувао" хрватске новинаре

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (0)

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!