ИСПУНИЋЕМО ОНО ШТО ЈЕ РЕАЛНО: Вучић о протестима пољопривредника и шетњи против Еуропрајда (ВИДЕО)

Novosti online

15. 08. 2022. у 13:02

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић говорио је данас о протестима пољопривредника и шетњи против Еуропрајда, која је синоћ одржана у Београду.

ИСПУНИЋЕМО ОНО ШТО ЈЕ РЕАЛНО: Вучић о протестима пољопривредника и шетњи против Еуропрајда (ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

- Испунићемо оно што је реално и нормално, оно што не можемо нећемо испунити и да ли ће неко због тога блокирати путеве... Да узимамо од трговаца рекет да бисмо плаћали неком другом не можемо. Ко год да протестује сви су на његовој страни. Синоћ смо имали скуп против прајда, 4.650 људи усред лета, нико није ни знао да је најављено. Дошли су да се буне против геј параде. Па што онда одржавамо то - питао се председник.

- Нећу да вас питам, јел знате ко је организовао скуп синоћ. Причате о породичним вредностима, они који су осуђенин за породично насиље, да не причам о опојним дрогама и свему осталом. Дај нађите бар неког нормалног, да може да се похвали породичним вредностима, а не правоснажно осуђене на породично насиље. Јутрос, пре него што су довели 4 за сунцокрет, нико се не бави сунцокретом, али и са њима разговарамо. Шта је што хоћете од државе? Да искључујемо струју? Хоћете да уље буду скупље 30 динара, може, али онда немојте да питате за инфлацију и паре. Ми одавно не живимо у комунизму, него у тржишној привреди. Не морате свако вече да размишљате како ћете додатни самар да окачите држави. Пустите државу, много јој је тешко у овом тренутку са свим проблемима које имамо. Верујем да ћемо наћи решење за пољопривреднике - казао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (45)

И ДАЉЕ ЈЕ ВРЕМЕ ЗА МОРЕ: Vogue Hotel у Бодруму је у сваком смислу одличан избор и у њему ће уживати цела породица