СИНИША МАЛИ НАЈАВЉУЈЕ: Раст минималца двоцифрен, послодавци ће бити растерећени (ВИДЕО)

Novosti online

18. 06. 2022. у 15:20

МИНИСТАР финансија Синиша Мали најавио је да нас очекује двоцифрено повећање минималне зараде, које је изнад нивоа инфлације.

СИНИША МАЛИ НАЈАВЉУЈЕ: Раст минималца двоцифрен, послодавци ће бити растерећени (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

- Нећемо сигурно ићи испод 13,14 одсто повећања. Данас је минималац 300 евра, а циљ нам је да не буде испод 340 евра наредне године. С обзиром да је минимална зарада 2012. износила око 15.000 динара, а да следеће године неће бити испод 340 евра, то је огроман корак напред који показује да је у фокусу политике радник, коме треба што више унапредити животни стандард. Следеће године би оно требало да буде 60,2 одсто, а пре око три године је било 63 одсто. Из године у годину смањујемо фискално оптерећења зарада, јер тиме подстичемо ново запошљавање И отварање нових радних места - поручио је Мали за јутарњи програм Хепи ТВ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (2)

САВРШЕН, МАЊИ ХОТЕЛ БЛИЗУ ЦЕНТРА: Идеалан за одмор у пару, са бебом или малим дететом – све што вам треба, ту је