ТРАЖЕ ЗЕМЉУ ИЛИ НОВАЦ: Бивши радници ПИК "Земун" штрајкују глађу

Б. Ца.

10. 03. 2022. у 22:29

ГРУПА некадашњих радника ПИК "Земун", који је у стечају седам година, почели су у четвртак да штрајкују глађу испред зграде председништва. Разлог је, како кажу, да покушају тако да скрену пажњу на свој проблем и велику неправду.

ТРАЖЕ ЗЕМЉУ ИЛИ НОВАЦ: Бивши радници ПИК Земун штрајкују глађу

Фото М. Анђела

Земља која им је деценију пре стечаја дата у замену за отпремнине, накнадно им је судски одузета. Остали су без посла, плата и парцела.

Према речима Горана Ристића, представника радника, више пута им је из Министарства привреде обећавана помоћ, исплата накнада за коју су ускраћени, али су им пре неколико дана поручили да уместо раније најављиваних 15.000 до 20.000 евра која им следују на име отпремнина и камата, могу да им понуде једнократну помоћ од 50.000 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

Коментари (0)

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића