ЦРНИ ПЕТАК 2021. НАПОКОН СТИЖЕ ШИРОМ СРБИЈЕ: Гигатрон је припремио изузетно разноврсну понуду и попусте

Промо

25. 11. 2021. у 16:00

ЦРНИ петак 2021 напокон стиже широм Србије. Највећи попусти, планирани током целе године, како од стране купаца, тако и од стране великих компанија као што је Гигатрон, закуцали су на врата и време је да ваша годишња листа жеља постане реалност.

ЦРНИ ПЕТАК 2021. НАПОКОН СТИЖЕ ШИРОМ СРБИЈЕ: Гигатрон је припремио изузетно разноврсну понуду и попусте

Фото: Промо

Гигатрон је припремио изузетно разноврсну понуду уређаја на пољу беле технике, малих кућних апарата, рачунара, телевизора, мобилних телефона, периферије и аудио уређаја по незаборавно ниским ценама, уз бројне повољности када се ради о начинима плаћања било да купујете у продајним објектима широм Србије или путем Гигатрон онлине продавнице.

Купцима је остављено само да уживају у испуњењу својих годишњих планова када се ради о куповини врхунских уређаја по специјално добрим ценама.

Уколико су вам планови за следећу годину испуњени новитетима у вашем дому и замислили сте да себи олакшате свакодневицу и свој дом учините местом удобности и великог уживања, сад би био идеалан тренутак да купите све што ће вам обезбедити овакве услове, достојне сваког породичног окупљања. Са тим циљем вас позивамо да истражите Гигатрон Блацк Фридаy 2021 понуду, где вас очекује 20% попуста на белу технику и 25% попуста на мале кућне апарате.

Фото: Промо

Осим тога, празници су изузетно близу и жеља да обрадујемо себе и нама драге људе у том периоду додатно расте. За све оно што је остављано по страни и није било приоритет током целе године, сада напокон постоји изговор уз драстично снижене цене и поклоне. Нови мобилни телефон би обрадовао већину људи, док би страствене гејмере разгалило и инспирисало угодно окружење за игру и врхунски гаминг сетуп. Са тим на уму, Гигатрон је, на пример, уз одабране лаптоп рачунаре припремио поклон - гејмерски лазyбаг. Уз то вас очекују и врхунске периферије на великом снижењу, као и слушалице намењене свачијим преференцијама. Било да су вам потребне моћне гаминг слушалице или ноице цанцелинг бубице, пронаћи ћете нешто што сте желели и у чијем звуку ћете, уз уштеду новца, заиста моћи да уживате. Рачунари, монитори и ПЦ компоненте чекају на истинске заљубљенике у рачунаре и рачунарски хардвер, па вас зато позивамо да темељно истражите богату Блацк Фридаy понуду.

Црни петак вам омогућава да се заиста опустите у току куповине и приуштите себи све што сте пожелели на пољу технике - без гриже савести.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)