ИЗБЕГНИТЕ ГУЖВЕ ЗА ЦРНИ ПЕТАК: Велики попусти у Техноманији већ од поноћи на сајту

Промо

24. 11. 2021. у 16:44

СТИГАО је дуго чекани Црни петак, вероватно најпознатији празник куповине на планети. Припреме за Црни петак већ годинама уназад подразумевају, скупљање новца, сабирање жеља и чекање у ниском старту да излете понуде са великим попустима.

ИЗБЕГНИТЕ ГУЖВЕ ЗА ЦРНИ ПЕТАК: Велики попусти у Техноманији већ од поноћи на сајту

Фото: Промо

Како ће ове године изгледати Црни петак код нас? Надамо се много пажљивије и рационалније него прошле године, да ће се одвијати на дистанци и без непотребних гужви и тискања потрошача. Онлине куповина пружа сјајну могућност за све оне који не морају да стану у ред испред продавница, да могу да купују лако и безбедно, па чак и пре свих других. Јер попусти су већ од поноћи почели на сајтовима.

Трговци су већ одавно спремни, њихова понуда се не ради дан уочи, посебне цене и артикли су ту као и бројна друга изненађења. Србија је земља људи који воле да купују. Ми немамо хладну уздржаност северњака, већ ону јужњачку узаврелу крв за хедонизме разних врста, нарочито уживање у куповини. Ватромет понуде на све стране, одећа, обућа, козметика, разне ситнице.. из излога продавнице роба вас дозива гласно!

Велика је драж када дочекате Црни петак и технички уређај који сте дуго меркали по невероватној цени. Цена је пала, и то тачно када је сат откуцао поноћ. Ако сте купац телевизора, лаптопа, веш машине, телефона или можда неког другог уређаја „Техноманија“ је права дестинација за вас јер Црни петак, ће трајати чак 7 дана, од 24. до 30.11.

Уживајте у безбедној куповини. Црни петак у продавницама Техноманије и на сајту www.техноманија.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

И РАТ У УКРАЈИНИ ДИЖЕ ЦЕНЕ СТАНОВА: После изнајмљивања некретнина, у Србији све више заинтересованих држављана Русије и за куповину