СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО: Водафон и Телеком Србија потписали уговор

Novosti online

08. 11. 2021. у 09:33

ВОДАФОН (Vodafone), водећа телекомуникациона компанија у Европи и Африци, и Телеком Србија потписали су уговор о партнерству који обухвата Србију, Црну Гору и Босну и Херцеговину.

СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО: Водафон и Телеком Србија потписали уговор

Фото: Танјуг

Овим стратешким партнерством Телеком Србија имаће могућност да примењује сва знања и искуства која су стручњаци из Водафона стицали и надограђивали годинама на глобалном тржишту. Тај пословни однос ће омогућити Телекому Србија да искористи Водафонову водећу позицију у домену дигитализације потрошачких производа и понуде сервиса. Партнерством са Vodafone Procurement Company (Водафоновом компанијом за набавке), Телеком Србија имаће приступ капацитетима за различите набавке. То значи да ово партнерство обезбеђује и увиде у категорије различитих производа и стратешко усмеравање, консултантске услуге, односно саветовање током комплетног процеса набавки (енд-то-енд), чиме се остварује оптимизација трошкова и стварање вредности.

Генерални директор Водафона за партнерска тржишта Дијего Масида изјавио је: „Са одушевљењем поздрављамо приступање Телекома Србија нашој породици партнерских тржишта и радујемо се заједничком раду у циљу преношења нашег знања и искуства за потребе њихових корисника у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини”.

Генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић изјавио је: „Телеком Србија је регионална компанија са дугом традицијом успешног пословања. Током протекле две године били смо усредсређени на трансформацију компаније, како бисмо могли да се равноправно носимо са најразвијенијим компанијама у свету. Уверени смо да ће нам сарадња са Водафоном, једним од глобалних лидера у овој делатности, обезбедити приступ свим важним ресурсима у области дигиталне трансформације и да ће нам омогућити да повећамо ефикасност нашег пословања, да оптимизујемо трошкове и унапредимо корисничко искуство”.

Водафон је највећи оператор мобилне и фиксне телефоније у Европи и водећи глобални провајдер ИоТ услуга.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему