Туристички посленици Израела посетили Београд

Промо

26. 04. 2023. у 17:09

- ИЗРАЕЛ је изузетно битно тржиште за наше рецептивне агенције.

Туристички посленици Израела посетили Београд

Фото: ПКС, ТОБ

С обзиром на промоцију Београда коју смо организовали прошлог лета у Тел Авиву са делегацијом од 15-ак хотела и агенција, па је управо завршена студијска посета групе израелских туроператера Београду била природан наставак у процесу повезивања и промоције - каже Тијана Маљковић, секретар Удружења за тиризам Привредне коморе Србије и додаје да је сарадња већ почела и мање групе долазе у Београд на продужени викенд, али до краја године очекује се значајан пораст броја гостију.

Израелски туристи су изузетни гости, заинтересовани за традицију, културу и историју, али и за  квалитетну угоститељску услугу. Удружење за туризам Привредне коморе Србије је стални партнер туристичких организација Београда и Србије у промоцији дестинација и повезивању представника туристичке индустрије, указала је Маљковић.

Студијску посету за групу најзначајнијих туроператора из Израела, који ће од сада израелским туристима нудити путовања у нашу земљу, организовали су поводом успостављања директних линија  између Тел Авива и Београда, Туристичка организација Београда у сарадњи са Туристичком организацијом Србије, Ер Србијом и Привредном комором Србије.  

- Дестинације не чине само лепе зграде и туристичке атракције, дестинације чине људи, а оно што смо ми успели да осетимо и доживимо у Београду, уз дивна места и храну, је невероватна енергија и гостољубивост која је изузетно важна сваком туристи. - рекао је Марк Фелдман, директор највеће и најстарије агенције у Израелу, Диесенхоусе, на пословним сусретима са српском туристичком привредом.

Власници, директори и менаџери агенција Диесенхаус, Кан Таyарут, Генесис Тоурс, Массаот, Травелор Лтд и Несхер Тоурс, састали су се са представницима домаћих агенција Балкан Холидаyс, Глоб Метрополитен Тоурс, Wилд Сербиа, Робинсон, Хедониц и Талас Травел, како би договарали пословну сарадњу. Израелским гостима нове нове могућности за путовања летовима Ер Србије представили су Миодраг Поповић, директор ТОБ, Олга Стојановић, менаџер у ТОС, ЖеЉко Стојчић, Ер Србија и Тијана Маљковић. Значајан допринос организацији ове посете дало је и Представништво ПКС у Израелу.


"С обзиром на огромно интересовање за студијску посету, био сам у прилици да предложим најадекватније тур-оператере који ће допринети повећању ноћења израелских туриста у нашој престоници, али и земљи уопште. Прилика се појавила када је Ер Србија обновила четири  директна лета седмично, чиме се увећао број од два постојећа лета израелске авио-компаније Аркиа (Аркиа), између аеродрома Бен-Гурион (Бен-Гурион, ТЛВ) и Никола Тесла. Интензивирање авио-веза допринеће конкурентности Београда међу компаративним дестинацијама централне и јужне Европе. Очекују нас темељни прорачуни, који свакако могу да буду замајац пред јесење јеврејске празнике", рекао је Александар Николић, директор Представништва ПКС у Јерусалиму и почасни конзул у Израелу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДРАМА НА РАСКРСНИЦИ: Снимак који је многима вратио веру у људе (ВИДЕО)