РАСПИСАН КОНКУРС: Нова радна места у Војнотехничком институту за истраживаче

Novosti online

03. 05. 2021. у 11:56

ПОТПРЕДСЕДНИК Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас све заинтересоване да се пријаве на конкурс за пријем 44 лица у радни однос на неодређено време на Војнотехничком институту (ВТИ), прецизирајући да је највећи број радних места за истраживаче.

РАСПИСАН КОНКУРС: Нова радна места у Војнотехничком институту за истраживаче

Фото: Министарство одбране

Министар Стефановић истакао је да млади имају прилику да добију посао у реномираној установи, у којој могу да стекну драгоцена искуства, али и да помогну Србији својим знањем.

- Имају прилику, која се не указује сваком и свуда, да заједно са искусним колегама у ВТИ-у раде на развоју нових наоружања и опреме за Војску Србије и њиховој модернизацији и на тај начин стварају и своју и будућност наше војске - рекао је министар Стефановић.

Он је подсетио и да се интензивно ради на побољшању стандарда запослених, те да ће научноистраживачки кадар, осим повећања плата која су припадници система одбране већ добили, у јуну уз плату добити и додатних 25 процената.

Актуелни конкурс наставак је рада на ојачавању снага Војнотехничког института, у којем је пре две недеље већ почело да ради 70 новозапослених, такође махом младих истраживача.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 21. МАЈ: Сунце и киша, топло до 33 степена, поподне могући пљускови