Може ли нова Солана меме криптовалута SEAL бити следећи BONK након прикупљених 4 милиона долара у претпродаји?

Промо

19. 06. 2024. у 14:47

ДОК је Солана меме криптовалута Бонк (BONK ) у паду, нови такмичар показује мишиће.

Може ли нова Солана меме криптовалута SEAL бити следећи BONK након прикупљених 4 милиона долара у претпродаји?

Фото: Промо

Sealana (SEAL), патриотски токен фоке, сада је прикупила преко 4 милиона долара у претпродаји. Са само 12 дана преосталих до краја претпродаје, може ли SEAL престићи BONK у другој половини године?

                                                     Посетите Sealana

Sealana достиже 4 милиона долара у претпродаји док БОНК токен има потешкоћа

Период је био нестабилан за BONK, самопроглашену "пасју криптовалуту за народ". Цена токена је пала преко 12% у протеклих 24 сата, бришући већину добитака из његовог покушаја растанка раније ове недеље. Али док се BONK бори, нови такмичар просперира. Тај такмичар је Sealana - токен инспирисан чувеним цртаним филмом South Park. Овај урнебесни токен темељен на фокама и његова војска раних инвеститора управо су прешли праг од 4 милиона долара у претпродаји.

Са само пар дана преосталих до краја претпродаје 25. јуна, заинтересовани инвеститори имају уски прозор да купе SEAL по цени од 0,022 долара. То значи да ће улагање од 500 долара донети мало више од 22,000 SEAL токена по тренутној цени претпродаје.

Иако позитивни поврати никада нису загарантовани, многа лансирања Солана меме криптовалута су експлодирала ове године - што сугерише да би SEAL такође могао узлетети ако све буде према плану.

SEAL наставља расти пред DEX листинге

Иако се Sealana налази у фази претпродаје, узбуђење око токена је неоспорно. Бројке говоре саме за себе: преко 10,600 пратилаца на Twitter-у и 9,800 чланова у Телеграм каналу већ сада. То су импресивне бројке за пројекат који још није ушао на отворено тржиште.

И mainstream медији такође прате ову криптовалуту. Водеће публикације попут The Economic Times и CoinCodex недавно су представиле SEAL. У међувремену, подаци са Google Trends откривају пораст интересовања за Sealana током протекле седмице. Чак су и познати YouTuberi попут Oscar Ramosa, Zach Humphriesa и ClayBroa споменули SEAL. То је врста хајпа који обично прати раст након листе на берзи.

Али Sealana је градила овај замах од самог почетка - што изузетно обећава за перспективе овог токена.

Може ли урнебесна премиса Sealanе учинити да постане врхунска Солана меме криптовалута?

Милионско питање је може ли SEAL следити кораке BONK-а и постати врхунска Солана меме криптовалута. Међутим, тренутно је тешко упоредити ова два токена. Фиксна претпродајна цена SEAL-а од 0,022 долара може изгледати као повољна понуда у поређењу са многим Солана меме криптовалутама.

Али још увек не знамо кључне детаље попут укупне опскрбе токенима SEAL-а или структуре токеномике. Без тих бројки, немогуће је утврдити може ли SEAL бити "следећи BONK". Међутим, можда је то и поента - Sealana не покушава бити следећа велика ствар. Она је изградила свој простор са смешном премисом и јединственом маскотом.

Интересантно је да су многе врхунске криптовалуте биле без конкретних детаља или whitepaper -а када су се лансирале. На пример, Book of Meme (BOME) је успешно завршио претпродају са врло мало информација о томе што токен представља или чиме се бави. Само меме енергија била је довољна да га гурне на тржишну капитализацију од 1,2 милијарде долара.

Sealana изгледа да се придржава истог приступа. Уместо да копира брендирање других токена, удвостручила је своју сатиричну маскоту у облику смешне фоке. Прикупљених 4 милиона долара у претпродаји доказује да овај приступ функционише.

Дакле, иако не можемо предвидети колико би SEAL могао досећи након што се појави на берзама, њен рани успех сугерише да би ово могла бити меме криптовалута коју треба пажљиво пратити.

                                     Посетите Sealana

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

НИКАД ЈЕФТИНИЈЕ Откријте чари дестинације са идеалним плажама и сјајним проводом!