ДЕЧАК У БЛОКУ 37 ДАНИМА ПРОДАЈЕ ЛИМУНАДУ И ХРАНУ: Малишан сакупља новац за мамино лечење (ФОТО)

Novosti online

17. 06. 2024. у 17:03

ДЕЧАК већ данима продаје лимунаду и храну у новобеоградском Блоку 37 како би скупио новац за лечење своје мајке.

ДЕЧАК У БЛОКУ 37 ДАНИМА ПРОДАЈЕ ЛИМУНАДУ И ХРАНУ: Малишан сакупља новац за мамино лечење (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Слика дечака док продаје све што може кружи друштвеним мрежама, уз апел добрих људи, да ко може, купи нешто или пошаље СМС поруку 1661 на 3030.

Дечакова мама је Бранка Дејановић (1980).

Код Бранке је 2022. године након специјалистичког прегледа уочена промена у омотачу ишијадикуса за коју је процењено да је бенигна. Након учињене биопсије потврђено је присуство малигног саркома меких ткива (Ц49.2 Неопласма малигнум теxтус цоннеxиви ет моллис еxтремитатис инфериорс,регионем цоxае инцлуденс).

Фото принтскрин Буди Хуман

Исте године је оперисана, али тумор није могао бити у потпуности отклоњен након чега је започето лечење хемотерапијама и зрачење "X" ножем.

Следеће, 2023. године дошло је до рецидива болести након чега је поново оперисана и поново није постојала могућност уклањања целог тумора.

У децембру исте године уочене су метастатске промене на плућима које су зрачене "X" ножем, а уочене су промене и у карлици. Анализе биопсије послате су на клинику у иностранству где је планиран наставак лечења имунотерапијама у облику пептидне вакцине.

С обзиром на то да лечење изискује велике трошкове Бранки је потребна помоћ свих хуманих људи у виду донација како би што пре обезбедила средства за наставак лечења.

Средства су јој потребна за имунотерапије и израду персонализованих вакцина, специјалистичке прегледе, као и за путне трошкове у току лечења.

За Бранкин живот! Будимо хумани!

Помозимо Бранки!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

РУСИЈА У ЕУФОРИЈИ, АМЕРИ ОСТАЈУ БЕЗ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА?! Американци увели закон да наштете Русима, а сада се им се обија о главу!