Може ли ова нова меме криптовалута бити следећи Dogecoin након што је прикупила 2 милиона долара путем ICO-а?

Novosti online

27. 05. 2024. у 10:21

ДОК су меме криптовалуте полако започеле месец, протекла седмица је јасно показала да је сезона меме криптовалута још увек у пуном јеку. Дошло је до огромних добитака широм света меме криптовалута, с најбољим меме криптовалутама Флоки и Пепе-ом који су ове седмице порасли за 15%.

Може ли ова нова меме криптовалута бити следећи Dogecoin након што је прикупила 2 милиона долара путем ICO-а?

Фото: Промо

Нови пројекти су привукли велику пажњу јер се трговци надају да ће доћи до следећег Догецоина. Неки инвеститори полажу велике наде у нови меме токен WienerAI заснован на вештачкој интелигенцији, који је управо прикупио 2 милиона долара за само три недеље.

Посетите WienerAI

WienerAI показује огроман потенцијал након снажног старта

Уз континуирани успех свог ICO-а, WienerAI се позиционирао као озбиљан кандидат у простору меме криптовалута. То је многе навело да се запитају може ли кренути стопама Dogecoina и постићи широку популарност и огромне поврате.

Фото: Промо

 

Поређење са Dogecoinom није неутемељено, јер је сам Dogecoin почео као меме криптовалута са темом пса. Од тада је постала једна од најпознатијих и најшире тргованих криптовалута на тржишту. Његов успон до славе показује потенцијал за меме криптовалуте. Конкретно, њихова способност да заокупе машту трговаца и стекну значајну вредност током времена.

Међутим, WienerAI је више од само меме криптовалуте, што му даје предност у односу на безброј других токена који се боре за прво место. Пројекат користи моћ AI за свог револуционарног трговачког бота. Бот има корисничко сучеље које омогућава трговцима да га испитају о стратегијама улагања и потенцијалним приликама.

Користећи могућности уметне интелигенције, бот има за циљ оптимизирати стратегије трговања, идентифицирати профитабилне могућности и на крају побољшати целокупно искуство трговања за инвеститоре. Подржава беспрекорне замене и, као дио своје децентрализиране филозофије, наплаћује нула накнада. Такођер нуди MEV заштиту како би спречио ботове испред себе и заштитио ваш профит.

Са снажним стартом и обећавајућом технологијом WienerAI-а, неки се трговци надају да би то могло поновити успех Догецоина и на крају, постати озбиљан играч на тржишту криптовалута.

WienerAI уносне награде за стакинг

WienerAI такођер нуди инвеститорима у претпродаји јединствену прилику да зараде значајне награде омогућавајући им да одмах уложе своје токене, чак и пре него што се претпродаја службено заврши. Улагањем својих токена, инвеститори имају прилику да зараде награде током две године, пружајући им пасивни ток прихода који може додати вредност њиховој инвестицији у WienerAI .

Тренутно, улагање APY је на 488%, али би се то могло смањити с временом. То значи да ће рани инвеститори уживати у највећим приносима. Ово наглашава посвећеност пројекта награђивању и ангажовању своје заједнице. Већ има скоро 9.000 X (Twitter) пратилаца.

Тим такођер има планове за велики маркетиншки пробој који укључује кључне лидере мишљења који ће још више проширити његову заједницу. Пројекат планира постићи дугорочни, одрживи раст, који ће трговачки бот потакнути на већи успех.

Токен је доступан за куповину по ниској цени од $0,000708 на web страници за претпродају. Међутим, ова претпродаја је вишеструка, а цена би требала порасти за само два дана. То значи да инвеститори који траже најбољу могућу цену и највеће награде за улагање имају ограничен период за куповину својих токена.

Да бисте купили $WAI, идите на web страницу за претпродају и повежите свој новчаник помоћу wидгета. Можете купити $WAI токене са ETH, USDT, BNB или картицом. Међутим, инвеститори би требали бити свесни да токени купљени од BNB -а неће моћи уложити своје токене и да ће пропустити високи APY.

Посетите WienerAI

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

ОШТРА КРИТИКА ОРБАНА: Мађарски премијер послао поруку Ђорђи Мелони и Марин Ле Пен

МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан критиковао је шефице десничарских странака у Италији и Француској што нису постигле договор о удруживању у следећем сазиву Европског парламента.

14. 06. 2024. у 17:25

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

СРАМ ВАС БИЛО! Енглези се баш плаше Србије, раде све да подигну тензије пред меч против орлова