ВЕРУЈЕМО У ПОБЕДУ 2. ЈУНА!

Novosti online

27. 05. 2024. у 10:07

У ЦЕНТРУ Београда никада веће интересовање. Стефан Кркобабић и Владимир Гоати окружени грађанима.

ВЕРУЈЕМО У ПОБЕДУ 2. ЈУНА!

Фото: ПУПС

- Јуче и данас имали смо искрене и пријатељске сусрете с грађанима Београда. Те разговоре о свакодневним животним проблемима данас, као и о Београду сутра, наставиће ПУПС-ови новоизабрани одборници у Скупштини Града Београда. А деловаће одлучно да захтеви Београђана буду испуњени. Са чврстом вером у победу 2. јуна! - изјавили су Стефан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а и кандидат за одборника на листи „Александар Вучић – Београд сутра“ и проф. др Владимир Гоати, потпредседник ПУПС-а и председник Градског одбора ПУПС-а Београд, приликом сусрета с грађанима престонице Србије. На Тргу републике окупио се огроман број људи – и млади и старији.  

У предизборној акцији ПУПС-а, која је наставак вишегодишње акције  „Пролећни викенди с Београђанима“, активисти ПУПС-а у свих 17 београдских општина имали су искрене сусрете с грађанима, почев од најстрожег центра до најудаљенијих градских општина.

У разговорима с грађанима Новог Београда, Раковице, Барајева, Вождовца, Гроцке, Звездаре, Земуна, Палилуле, Савског венца, Старог града, Чукарице, Сурчина... учествовали су и потпредседници ПУПС-а Владан Ђукић и Ристо Костов, координатор активности за Град Београд Мира Јовановић и члан Извршног одбора Снежана Петровић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

БУРНО ПРЕД СРБИЈА - ЕНГЛЕСКА! Пикси шокирао Енглезе, Тадић им поручио: Само пробајте!