НЕПРОЛАЗНА ПОКЕР АВАНТУРА: MaxBet одушевљава спонзорским уговорима

Промо

22. 09. 2023. у 16:00

ДА ли сте знали да је у априлу ове године MaxBet организовао незаборавну покер серију турнира са укупним гарантованим наградним фондом од 4 милиона динара?

НЕПРОЛАЗНА ПОКЕР АВАНТУРА: MaxBet одушевљава спонзорским уговорима

Фото: Промо

Ко је учествовао на турниру? Играчи који су покер играли на MaxBet платформи, и то им је поред узбуђења игре, дало шансу да заиграју покер широм Европе и освоје велике награде и то све о трошку MaxBet-а.

Ево о чему се ради - у априлу ове године, MaxBet је организовао узбудљиву покер серију турнира која је трајала 15 дана, од 13. до 27. априла, а учешће на овим турнирима било је отворено за све играче регистроване на maxbet.rs који су уплатили депозит на свој налог.

Фото: Промо

Оно што ове турнире чини јединственим јесте наградни фонд вредан дивљења. На крају серије, прва три играча која су сакупила највише бодова, заједно су освојили спонзорске уговоре са MaxBetom у свеукупној вредности од 30.000 евра за своје нове покер авантуре.

Следи одлазак у Барселону на ЕПТ (European Poker Tour) који је трајао од 27. августа до 1. септембра 2023. године. Из Барсе се враћају са одличним резултатима: бамбус87 заузео је 99. место и освојио 17.900 евра, Пепси се позиционирао на 144. позицију са зарадом од 13.450 евра, док Ба није имао толико успеха и пласирао се на 546. место без добитка.

Сва тројица су одушевљена својим резултатима и храброшћу коју су показали, потврђујући да се испод ових ницкнаме-ова крију праве покер легенде које су освајале столове широм Европе! Успех је још већи ако се зна да је на турниру било укупно 2120 улаза и да су 99, 144. и 546. место заиста одлични резултати. Њих тројицу чека још једна дестинација, а то је Праг!

Али ту није крај MaxBet покер авантурама.

Фото: Промо

ВАША ПОКЕР АВАНТУРА УПРАВО ПОЧИЊЕ ЈЕР ПРУЖАМО И ВАМА ПРИЛИКУ ДА УЧЕСТВУЈЕТЕ И ПОБЕЂУЈЕТЕ НА СВЕТСКИМ ТУРНИРИМА.

Почетком октобра одржаће се нова лига за Малту. Ако сте баш ви покер ентузјаста, играјте покер турнир на MaxBet платформи која вам поред узбуђења, доноси и шансу да освојите велике награде широм Европе, и све о трошку MaxBet-а.

MaxBet је ваш партнер за велике победе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО: Заиста Marsa Matrouh, или Египатски Малдиви, најтраженија овог лета!