ГОРАНА ПОНОВО КОД КУЋЕ: Пронађена девојчица из Лединаца за којом се трагало пет дана

Љ.П.

09. 06. 2023. у 18:45

- МОЈА Горана је поново код куће. После пет дана агоније, поново смо заједно.

ГОРАНА ПОНОВО КОД КУЋЕ: Пронађена девојчица из Лединаца за којом се трагало пет дана

Фото: Приватна архива

Најважније је да је пронађена, да је жива и здрава. Када се обе мало смиримо, причаћемо о свему, а кратко ми је наговестила да је отишла од куће због оцена.

Овако, готово у даху нам казује Илизабета Симић, бака, иначе и старатељ петнаестогодишње Горане Симић из Лединаца, која је нестала у понедељак, 5. јуна увече, када се није вратила од другарице у Сремској Каменици.

- Рекла ми је да је била код другарице - преноси нам Илизабета део разговора са унуком, по њеном проналаску и повратку кући. - Захваљујући медијима који су објавили да је нестала и њену фотографију, грађани су је препознали на аутобуској станици, мислим, у Беочину, и обавестили полицију, која ме је позвала и саопштила да је унука пронађена. Отишла сам по њу и довела је кући.

Девојчица је, како смо раније објавили, нестала у понедељак, 5. јуна, а баки се последњи пут јавила тог дана касно поподне, рекавши јој да ће од другарице у Сремској Каменици, кући доћи аутобусом око 19 часова. У време када је требало да стигне, ње, међутим, није било, те је полицији пријављен њен нестанак.

Породицу је забринуло и то што је девојчицин телефон био искључен, као и друштвене мреже, и никоме се није јављала.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈА САМ МОМЧЕ СА КОСОВА Милан Васић стигао на КиМ - поделио слике: Ово је моја душа (ФОТО)