МИНИСТАР ГАШИЋ ОБИШАО РЕНОВИРАНЕ ОБЈЕКТЕ МУП-а: Стиже шеф полиције Дубаија

З.У.

05. 06. 2023. у 15:08

МИНИСТАР унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас у Београду реновирану Полицијску станицу Савски венац и објекат у Улици кнеза Милоша, као и радове на изградњи Паметне станице у Београду на води и истакао да ће бити настављено улагање у бољи квалитет рада полицијских службеника како би на тај начин био побољшан и квалитет услуга које пружају грађанима.

МИНИСТАР ГАШИЋ ОБИШАО РЕНОВИРАНЕ ОБЈЕКТЕ МУП-а: Стиже шеф полиције Дубаија

МУП

- Од данас и читаве ове недеље представићемо низ објеката које ћемо грађанима Србије и Београда да ставимо на располагање и да им покажемо какве ће услуге да имају и колико ће бољи квалитет услуга да имају у овим нашим новим и сређеним објектима. Радимо јако пуно на побољшању квалитета услова рада наших припадника и радимо, наравно, на побољшању услова услуге према грађанима Београда и Србије - нагласио је министар Гашић.

Истакао је да су у току завршни радови на изградњи Паметне станице, коју Министарство унутрашњих послова гради у сарадњи с полицијом Дубаија:

- С обзиром на то да смо радили са полицијом Дубаија и по угледу на њих, како они то раде у својој земљи, очекујем да директор полиције Дубаија буде наш гост у септембру и да ћемо тада моћи да је и званично отворимо. Она је спремна, али желимо да системе још ускладимо, уредимо и да можемо грађанима да пружимо пуну услугу.

Министар је додао да је реновирана Полицијска станица Савски венац, која ће од 12. јуна ове године бити на услузи грађанима.

- У згради у Улици кнеза Милоша је наша Служба за специјалне истражне методе и наш САТИТ, то је наша техника. И она је уређена и кренуће са радом, ја се надам, већ од данас - објаснио је министар Гашић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (45)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову