ПОКЛОН ЗА ВУКАШИНА: Читалац "Вечерњих новости" одлучио да обрадује дечака из Сурдулице

Ј. СТОЈКОВИЋ

03. 06. 2023. у 10:45

ВУКАШИН Милосављевић (13) из Житорађа је ученик седмог разреда Основне школе "Вук Караџић" у Сурдулици и озбиљан претендент за ласкаву титулу ђак генерације, упркос дијагнози церебралне парализе која му неда да одраста као остали вршњаци.

ПОКЛОН ЗА ВУКАШИНА: Читалац Вечерњих новости одлучио да обрадује дечака из Сурдулице

Фото:Ј.С.

То што га је болест  онемогућила да физички расте и развија се као остала деца,  није га спречила да стиче нова знања и постиже успехе, нарочито у природним наукама, као и да планира озбиљну каријеју.

Након текста објављеног у Вечерњим новостима о овом дечаку, наш читалац је одлучио да награди труд и на адресу школе стигао је лаптоп рачунар, баш онакав какв је прижељкивао, на коме може лакше радити.

- Захваљујем се школи, директорки и одељењском старешини,а пре свега ономе ко је купио и послао ми лаптоп. Значиће ми много за даље школовање – каже мали вукашин не скидајући осмех са лица.

Име особе која је дечаку купила лаптоп је познато школи, али према речима директорке Драгане Нешић  он не  жели да се медијски експонира, јер  „доброчинство се показује делима, а не речима и на друштвеним мрежама".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

ЊЕГОВИ РОДИТЕЉИ ЦРВЕНЕ КАД ГОД МЕ СРЕТНУ Чачанин после свадбе звао све госте - открио ко му је подвалио