КО ПРЕДЛОЖИ КАКО ДА УРЕДИ ПАРК ИСПРЕД ЗГРАДЕ, ДОБИЈА СРЕДСТВА ИЗ БУЏЕТА-У овом граду поново помажу креативне идеје

С.БАБОВИЋ

21. 04. 2023. у 17:19

СА четири милиона динара биће подржани пројекти уређења јавних површина по предлозима Трстеничана, речено је у овој општини.

КО ПРЕДЛОЖИ КАКО ДА УРЕДИ ПАРК ИСПРЕД ЗГРАДЕ, ДОБИЈА СРЕДСТВА ИЗ БУЏЕТА-У овом граду поново помажу креативне идеје

Foto:OU Trstenik

Програм „Да се ради и гради по твом“ већ се годинама реализује у Трстенику,где финансирају пројекте од јавног интереса и остварују мање захтеве на уређењу јавних површина)у сарадњи са општином.

Средства су обезбеђена кроз наплату пореза на имовину и у случају појединачних пројеката могу износити максимално 90 посто оправданих трошкова пројекта, с тим да износ не може бити већи од 500.000 динара. Остатак, од 10 посто, обезбеђују грађани волонтерским радом,из сопствених или кроз подршку локалних привредника. Конкурс траје до 5.маја.

Прошле године Трстеничани су дошли и до нових дечијих игралишта у селима Богдање, Пољна и Прњавор,прилазне рампе за особе са инвалидитетом и два нова тротоара. Због великог интересовања мештана за ову акцију, буџет је ове године удвостручен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДРАМА НА РАСКРСНИЦИ: Снимак који је многима вратио веру у људе (ВИДЕО)