"ХВАЛА ТИ"! Новак Ђоковић послао јаку поруку Грку који је одбио да бомбардује Србију на почетку НАТО агресије (ФОТО)

Novosti online

25. 03. 2023. у 00:34 >> 11:01

НАЈБОЉИ српски и светски тенисер Новак Ђоковић изразио је на свом инстаграм налогу захвалност Грку, капетану Мариносу Рицудису.

ХВАЛА ТИ! Новак Ђоковић послао јаку поруку Грку који је одбио да бомбардује Србију на почетку НАТО агресије (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Светски тенисер број један подсетио је на високоморални чин Рицудиса који је 1999. године одбио да учествује у бомбардовању Србије и окренуо свој брод назад у луку. Због тога је потпао под удар грчког војног суда.

Он је ставио слике мурала посвећену овом храбром Грку и тренутак када је добио орден Светога цара Константина од патријарха српског Иринеја уз једно велико -  “Хвала ти”.

Фото принтскрин Instagram/djokernole

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

УЗДРМАЛИ СМО ВУЧИЋА, ДОШАО МУ ЈЕ КРАЈ: Уредник портала Телеграфи из Приштине радује се протестима у Београду