"ЧУВА ДУШУ СТАРОГ СРПСКОГ ОГЊИШТА" Вучић објавио фотографију домаћинства из села Топли До - "Да нас греје у ове зимске дане" (ФОТО)

Новости онлајн

28. 01. 2023. у 09:09

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је фотографију села Топли До аутора Горана Стаменковића новог годишњег конкурса „Најлепше домаћинство Србије".

ЧУВА ДУШУ СТАРОГ СРПСКОГ ОГЊИШТА Вучић објавио фотографију домаћинства из села Топли До - Да нас греје у ове зимске дане (ФОТО)

Фото: Танјуг

- Пањ уместо стола, цигла као полица, шерпа је саксија, а флаша чувар пелцера. Кафа је скувана, а госте чека најлепше место, поред хризантеме. Спретне руке домаћице, тек за тренутак смирене у крилу, села је да нас поздрави, уз осмех добродошлице, поносна на своју окућницу.

За село Топли До кажу да лежи у срцу Старе планинине и чува душу старог српског огњишта. Захваљујемо се на гостопримству, понећемо и ову слику Србије у нама, да нас греје у ове зимске дане.

А следећа станица у нашем обиласку најлепших домаћинства Србије можда буде баш ваша капија! - написано је у објави на Инстгарам профилу "Будућност Србије АВ". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (289)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер