ВИШЕГОДИШЊА ТРАДИЦИЈА СЕ НАСТАВИЛА: Школска слава и Дан солидарности обележени новом посетом Meridianbeta Косову и Метохији (ФОТО)

Промо

27. 01. 2023. у 16:00

Школска слава и Дан солидарности обележени су новом посетом компаније Meridianbet Косову и Метохији

ВИШЕГОДИШЊА ТРАДИЦИЈА СЕ НАСТАВИЛА: Школска слава и Дан солидарности обележени новом посетом Meridianbeta Косову и Метохији (ФОТО)

Фото: Meridian

Претходне седмице за суграђане на Косову и Метохији, нарочито у општинама јужно од Ибра, прошле су у бројним искушењима. Осим добро познатих околности у којима се свакодневно налазе, бројне општине у нашој јужној покрајини поново су задесиле и обилне падавине праћене поплавама, а нарочито су погођене општине и места која припадају Призренском и Пећком управном округу.

Оштећени објекти за становање, угрожено снабдевање пијаћом водом и електричном енергијом само су неки, и нажалост мањи, проблеми са којим се наши суграђани на КиМ суочавају.

Фото: Meridian

Како би се што је могуће више олакшали проблеми изазвани ванредним ситуацијама, и живот вратио у нормалу, представници компаније Meridianbet су уочи дана Светог Саве, највећег школског празника широм Србије, посетили Ораховац, Велику Хочу, Црколез и Видање и бројним поклонима обрадовали малишане у основим школама.

"Од срца захваљујем компанији Meridianbet на бројним поклонима за малишане у нашој, као и у осталим општинама које су њихови представници посетили. Много више од материјалне помоћи радује чињеница да смо и у овој борби заједно као народ. Наша општина и даље ће настојати да препозна све потребе наших најмлађих суграђана и бићемо ту и даље. Наставићемо да улажемо у образовање у сваком смислу, како кроз бригу о нашим суграђанима, тако и бројне инфраструктурне пројекте, које и ова компанија свесрдно помаже овде и у целој Србији", речи су председника Привременог органа општине Ораховац Александра Мицића.

Посета енклавама на југу КиМ заправо је наставак вишегодишње кампање коју компанија Meridianbet организује у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију Владе Републике Србије.

Осим тога што је већ више од две деценије синоним за одрживо пословање, најстарија betting компанија у Србији и региону бригом о суграђанима на КиМ подсећа на колико је важна одговорност према заједници сваког од нас, организујући бројне хуманитарне акције, доделе пакетића малишанима током новогодишњих празника, као и донације угроженим породицама.

Фото: Meridian

"У име компаније и у своје лично име, желим да кажем да смо заиста поносни што смо овде и што настављамо, сада већ традиционалну, кампању подршке нашим суграђанима на Косову и Метохију. Компанија Meridianbet ће увек као један од приоритета имати побољшање квалитета живота и улагање у боље сутра нашег народа јужно од Ибра", истакао је представник компаније, Стефан Главаш.

Велики караван хуманости Meridiana на Косову и Метохији одржава се сваке године, што је прерасло у својеврсну традицију, али и у огледни пример јавно – приватног партнерства и системског рада за решавање друштвених проблема.

Захваљујући вишегодишњој успешној сарадњи са једном од најбројнијих српских општина на КиМ јужно од Ибра, компанија Meridian је постала и стратешки партнер Општине Грачаница.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ У НАТО АГРЕСИЈИ: Вучић - Нећете нас сломити (ФОТО, ВИДЕО)

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ У НАТО АГРЕСИЈИ: Вучић - Нећете нас сломити (ФОТО, ВИДЕО)

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је данас обележавању Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године, у Сомбору, на Тргу светог Ђорђа.

24. 03. 2023. у 18:01 >> 19:03

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (2)

Садњом стабала на београдском Ушћу, ДДОР осигурање наставило акцију „За шуму у твом крају“