СВЕТОСАВСКА ПОВЕЉА И НОВИНАРКИ "НОВОСТИ": У Косовској Митровици додељена признања Драгани Зечевић и Милану Кнежевићу

Novosti online

26. 01. 2023. у 22:18

У КОСОВСКОЈ Митровици у организацији Привременог органа општине Ђаковица и општина Пећког округа вечерас је одржано књижевно вече Милана Кнежевића књижевника и политичара из Црне Горе.

СВЕТОСАВСКА ПОВЕЉА И НОВИНАРКИ НОВОСТИ: У Косовској Митровици додељена признања Драгани Зечевић и Милану Кнежевићу

фото приватна архива

На вечери су додељене и овогодишње Светосавске повеље, управо Кнежевићу и нашој новинарки Драгани Зечевић, дописници са Космета.

- Ово је још један доказ о повезаности нашег народа нас из Црне Горе са нашим народом са КОсова и Метохије у Републици Србији, а симболика 27. јануара и Савиндана додатно појачава неопходност да у овим данима и временима изазова корачамо стазама светог Саве да се носимо његовим поукама и што је најважније да будемо бољи људи и што је најважније да будемо сложни као српски народ где год се налазили - рекао је Милан Кнежевић за "Новости" после доделе Светосавске повеље.

Наша дописница истакла да је посебно почаствована што ова награда долази из метохијских општина, најсветијег дела нашег Косова и Метохије, као и читаве Србије где се поносно и пркосно уздижу Високи Дечани и где је свака српска кућа светиња. Изражавајући захвалност представницима српских општина на овом признању, Зечевићева се захвалила и својој медијској кући "Вечерњим новостима", које преносе читаоцима сва дешавања на Косову и Метохији, на жалост углавном она ни мало лака за српски народ, али да се објављују и радосни догађаји попут оних који се односе на повећање наталитета у српским срединама, али и обележавања крсне славе чак и на барикадама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер