КОНАЧНО ЛЕПА ВЕСТ ИЗ ЈЕДНЕ ШКОЛЕ У ТРСТЕНИКУ: Успех основаца школе "Живадин Апостоловић", најбољи у Србији у познавању саобраћаја

С.Бабовић

06. 12. 2022. у 10:53

ПОСЛЕ три недеље драматичних извештаја о насиљу у Техничкој школи у Трстенику, из једне школе у овом граду коначно стиже лепа вест: ђаци ОШ „Живадин Апостоловић” победили су на Републичком такмичењу из познавања саобраћајних прописа.

КОНАЧНО ЛЕПА ВЕСТ ИЗ ЈЕДНЕ ШКОЛЕ У ТРСТЕНИКУ: Успех основаца школе Живадин Апостоловић, најбољи у Србији у познавању саобраћаја

Foto: Facebook/Opstina Trstenik

Трстенички основци су били најбољи у квизу „Научи се, човече - Сабраћајни зна(л)ци” и тиме освојили прво место на финалу националног надметања. Питања из области безбедности саобраћаја за ђаке од 5. до 8. разреда била су и изазовна и атрактивна у овом квизу, који је, како је предочено, имао динамичан концепт и квалитетну продукцију.

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије је уз подршку локалних Савета за координацију послова безбедности саобраћаја из 16 градова и општина, реализовала атрактиван квиз у чијем се финалу нашло осам екипа.

Ђаци Основне школе „Живадин Апостоловић” претходно су били најбољи на локалном, а потом и на регионалном такмичењу у Краљеву, чиме су остварили директан пласман на национално такмичење. У Агенцији за безбедност саобраћаја кажу да су квиз организовали да би најрањивији учесници у саобраћају, а то су управо деца, били безбеднији у саобраћају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ПРЕМА НАРОДНОМ ВЕРОВАЊУ СВЕТИ САВА ЈЕ ОВДЕ НАПРАВИО ЧУДО: Мештани и данас верују у моћ лековитог извора