"НАША СРБИЈА ЈЕ НАЈЛЕПША И ПОД СНЕГОМ" Вучић објавио победничку фотографију за ову недељу (ФОТО)

Новости онлајн

03. 12. 2022. у 09:10

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстаграму победничку фотографију за ову недељу, у оквиру конкурса “Наша најлепша Србија”.

НАША СРБИЈА ЈЕ НАЈЛЕПША И ПОД СНЕГОМ Вучић објавио победничку фотографију за ову недељу (ФОТО)

Foto: Printskrin

Аутор овонедељне победничке фотографије је Срђан Ристић, а локација на фотографији Копаоник. 

- Децембар, како и доликује, отварамо зимском чаролијом природе - Копаоник покривен снегом и ушушкан облацима. ”Кисеоник на све стране”, тако је своју фотографију насловио Срђан Ристић, а нас позвао да удахнемо дубоко овај плаво-бели бескрај и окренемо лице ка сунцу.

- Наша Србија је најлепша и под снегом, по коме заједно клизимо ка крају године где вам спремамо изненађење у знак захвалности за ово заједничко путовање које се наставља. Водите нас и даље по нашој најлепшој земљи! - написано је у опису победничке фотогрфије. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (94)

БИЗАРАН СЛУЧАЈ У ХРВАТСКОЈ: Рекла ћерки да је муж ВАРА, ћерка је пријавила ПОЛИЦИЈИ