УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Опрез због магле и могуће клизавице због мраза

Танјуг

29. 11. 2022. у 07:50

НАСТАВЉАЈУ се дани у којима магла отежава вожњу, сада и температуре око нултог подељка додатно стварају теже услове, а посебно у ноћним и у јутарњим сатима кад је видљивост најслабија, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Опрез због магле и могуће клизавице због мраза

Фото: Pixabay

На превојима и путева поред река, канала и језера, и поред превентивних интервенција зимске службе Путева Србије, увек постоји опасност од стварања поледице, те подсећају да је вожња у дневним условима сигурнија, јер је тада и видљивост многа боља.

Мраз на путевима је присутан па је опасност од проклизавања возила најизраженија, што често води до неконтролисаног кретања возила, дужег зауставног пута али и опасних ланчаних судара, зато из АМСС апелују да и данас возите спорије и на безбедном одстојању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

Прославила се као Марина у Анђелима - више од две деценије ужива у БРАКУ СА КОЛЕГОМ