ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ: Меридианбет добитник престиже ЦСР награде Wаннабе магазина

Новости Онлајн

24. 11. 2022. у 10:00

ДОМАЋА беттинг компанија у елитном клубу филантропије и друштвене одговорности.

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ: Меридианбет добитник престиже ЦСР награде Wаннабе магазина

Фото: Промо

Као технолошка компанија која послује на више од 30 ЕУ и светских гејминг и беттинг тржишта, Меридианбет већ годинама поставља стандарде и када је реч о организовању друштвено одговорних пројеката.

Осим што је више од 15 година део домаће дигиталне заједнице и примењује највише стандарде безбедности играча, само у протекле три године ова компанија организовала је више од 250 ЦСР пројеката и акција, које су за циљ имале помоћ здравственим установама, угроженим појединцима и друштвеним групама, установама културе и научно – истраживачким центрима, стипендирање даровитих студената, али и унапређење квалитета јавног здравља кроз низ еколошких пројеката – да напоменемо само неке од њих.

Све су то параметри које препознаје како домаћа тако и европска ЦСР заједница, па је компанија Меридианбет, једина из своје бранше, добила престижну ЦСР награду Wаннабе магазина, која се, између осталих категорија, додељује за изузетне појединце и привредна друштва на пољу филантропије.

У име компаније Меридиан, велико признање уручено је Дамјану Стаменковићу, шефу маркетинга:

- Наша компанија једна је од најбрже растућих гејминг брендова када је реч о корпоративним комуникацијама на пољу друштвене одговорности и морам рећи да сам поносан на цео тим гледајући број ЦСР акција и заједница којима смо помогли у протеклом периоду. То је заправо и једини мерљиви параметар додате вредности које као појединац и компанија остављате у заједници у којој послујете. Неизмерно сам захвалан Wаннабе Магазине тиму за ову престижну награду – заиста представља највећу могућу мотивацију да наставимо у истом смеру.

Награда је заиста отишла у праве руке, јер је број и опсег тема које компанија Меридаин обухвата у свом друштвено одговорном и хуманитарном раду за пример.

Два милиона евра за здравство Србије и региона

И након три године, борба са короном није завршена. Још од првог дана пандемије, Меридиан непрестано оснажује установе и појединце на првој линији и „црвеној зони“ борбе против коронавируса. Два милиона евра донација у виду медицинске и техничке опреме допремљено је у преко 60 градова и општина Србије и региона, неуморни волонтери стигли су у више од 100 здравствених установа допремајући помоћ у виду медицинско – техничке опреме.

Кампања борбе против СМА

Меридиан већ неколико година својим донацијама посебно подржава борбу малишана, њихових родитеља и домаћих хуманитарних фондација за благовремено лечење од СМА. Један од начина на који компанија приступа овом друштвеном проблему јесте организација спортских мечева и турнира.

Тако је лидер у индустрији игара на срећу организовао међународни кошаркашки турнир у шутирању тројки за прикупљање средстава за лечење мале Софије Маркуљевић, а победом на хуманитарној лицитацији својом донацијом помогао је да Бошко Гуглета на време отпутује у иностранство и започне лечење од исте болести. У јавности су посебно познати хуманитарни турнири у малом фудбалу и кошарци за помоћ социјално угроженим породицама у сарадњи са Хуманитарном организацијом Срби за Србе.

Програм подршке култури

У периоду када су култура и уметност били у другом план због пандемије, Фондација „Од срца са љубављу“ компаније Меридиан започела је свој амбициозни програм оживљавања домаће културне сцене. Уметници спадају у још једну угрожену групу који су у протекле три године у највећем делу били спречени да раде оно у чему су најбољи.

Тако је ова компанија новчано подржала и Задужбину Илије М. Коларца, чији су концерти класичне музике, предавања и учење страних језика од посебног националног значаја у развоју друштва знања, културе и уметности.

Стипендије најбољим студентима

Меридианбет трећу годину заредом спроводи акцију награђивања најбољих студената у Србији. Најпознатији бренд у индустрији забаве и ове године угостио је и наградио најбоље студенте из домаћих универзитетских центара Србије, па су најбољи студенти из Београда, Новог Сада, Ниша и Крагујевца, осим добијања вредних стипендија, имали прилику да виде и како изгледа један радни дан у најдинамичнијој и најбрже растућој дигиталној индустрији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (5)

МАРИЋ, БИКОВИЋ, КОСТИЋ... Колико су високи наши глумци?