РХМЗ НАЈАВА: Током ноћи невреме на северу Србије и пад температуре

Novosti online

02. 10. 2022. у 22:09

МЕТЕОРОЛОЗИ Републичког хидрометеоролошког завода најавили су невреме за вечерас на северу земље.

РХМЗ НАЈАВА: Током ноћи невреме на северу Србије и пад температуре

Фото: Танјуг/Владимир Спорчић

Облачност која у Мађарској условљава кишу премештаће се ка северу Војводине па се падавине на северу Бачке и Баната очекују до краја дана.

 - Падавинска зона током ноћи премештаће се преко осталих предела Војводине ка ширем подручју Београда где се падавине очекују после поноћи - пише у најави на сајту РХМЗ.

Foto: Printskrin

Метеоролози су за наредне дане најавили свежа јутра док се тек у другој половини недеље очекује пораст дневних температура.

- Следеће седмице поново се очекују хладна јутра и то у већини места испод 10 степени. У понеделјак и уторак током дана свежије, дневна температура испод 20 степени, док ће у другој половини неделје бити топлије и то у већини места од 20 до 24 °Ц - наводи се на сајту РХМЗ.

Јутарње температуре у већини места у Србији у понедељак биће око 10 степени док ће максимална температура сутра бити 20 степени.

БОНУС ВИДЕО:

СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (0)

СУТРА ПОЧИЊЕ БОЖИЋНИ ПОСТ: Када се пости на води, када су дозвољени уље и вино и од чега се треба уздржавати осим мрсне хране