ЦЕО ГРАД НА НОГАМА: Нестала девојка у Прибоју

А. Ровчанин

01. 10. 2022. у 11:04

СКОРО 24 сата у Прибоју траје потрага за девојком Илинком Дујовић, која је нестала у петак. Она је напустила породичну кућу нешто пре 12 сати и од тада јој се губи сваки траг.

ЦЕО ГРАД НА НОГАМА: Нестала девојка у Прибоју

А. Ровчанин

Последњи пут је виђена на снимцима са сигурностих камера са једног од објеката поред Железничке станице у Старом Прибоју, која се налази уз саму магистралу пута који води према граници са Босном и Херцеговином. На снимку се види девојка како иде улицом обучена у плавој тренерци, патикама и са црном торбом у руци. Породица тинејџерке, јуче је алармирала полицију и пријавила нестанак, а готово цео град дигао се на ноге и трага за њом.

Илинкина мајка у објави на друштвеној мрежи Фејсбук, молила је на све Прибојце да се тачно у подне окупе испред Железничке станице и наставе са потрагом.

- Молим Вас да се у 12 сати на Железничкој станици сакупи што више људи и да крену у потрагу. До 2 после поноћи су је тражили планинари и наставили су потрагу јутрос у 7. Њен отац ће доћи у 12 код Железничке и кренути у потрагу са људима који буду тамо – наводи се у посту Илинкине мајке објављеном на Фејсбуку.

Иначе, према незваничним информацијама, тинејџерка пре него што је напустила кућу пољубила је пса и брата и изашлаиз породичног дома без телефона, докумената и новца.

Породица моли све људе, уколико имају било какве информације о нестанку да пријаве на бројеве телефона 064 309 0601 или 064 143 5423, или најближој полицијској станици.


БОНУС ВИДЕО: Титова вила од 50 милио на долара

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (0)

ДЕТАЉНА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ДЕЦЕМБАР: Од 6. децембра долази до потпуног преокрета