МАЈЦИ ПРЕТЕ ТРИ ГОДИНЕ: Оптужена Снежана Ђорђевић којој су деца побегла у Београд

Ј. Ћ.

17. 08. 2022. у 09:52

СНЕЖАНА Ђорђевић из Србобрана, чије је двоје малолетне деце августа прошле године побегло од ње док је боравила у Нишу, одговараће за њихово запуштање и занемаривање, а уколико буде осуђена, могла би да иза решетака проведе до три године затвора.

МАЈЦИ ПРЕТЕ ТРИ ГОДИНЕ: Оптужена Снежана Ђорђевић којој су деца побегла у Београд

Фото: Ј. Ћ.

Нестанак деветогодишње девојчице и њеног брата старог пет година полицији је пријављен 2. августа прошле године, а пронађени су два дана касније у Београду, где су, по сопственом признању, отишли својевољно, јер их је мајка злостављала.

Како је саопштило Основно јавно тужилаштво у Врбасу, против окривљене Снежане Ђорђевић поднет је оптужни предлог Основном суду у овом граду.

- По пријему кривичне пријаве, достављене овом тужилаштву на поступање од стране Основног јавног тужилаштва у Нишу, Основно јавно тужилаштво у Врбасу је саслушало осумњичену Снежану Ђорђевић и више сведока. Након предузетих доказних радњи, Тужилаштво је поднело оптужни предлог против окривљене Основном суду у Врбасу због два кривична дела запуштање и занемаривање малолетне особе - наведено је из ове правосудне институције.

Фото: СУП Ниш

Снежана је, како је тада казала новинарима, из Врбаса дошла у нишко село Горњи Матејевац где се удала, али је убрзо напустила мужа, па је на позив пријатеља, ког је упознала у Нишу, боравила са децом у његовој кући у Улици Ћирила и Методија. Према њеним наводима, 2. августа њен син и ћеркица су отишли у парк да се играју, а како их није било до вечери, њихов нестанак пријавила је полицији.

С обзиром на то да је нестало двоје мале деце, нишка полиција је одмах кренула у интензивну потрагу за њима, а пронађени су захваљујући једном путнику у аутобусу на линији Ниш - Суботица, који их је препознао са фотографија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

И ДАЉЕ ЈЕ ВРЕМЕ ЗА МОРЕ: Vogue Hotel у Бодруму је у сваком смислу одличан избор и у њему ће уживати цела породица